facebook twitter

Uutiset

Tällä sivulla näet uutiset julkaisupäivän mukaisessa aikajärjestyksessä.

Voit myös selata uutisia avainsanoittain klikkaamalla haluamaasi avainsanaa tästä:
hallinto ja talousjulkaisutjäsenyysjätevesikoulutus & tapahtumalainsäädäntöliete, pohjavesi, talousvesivarautuminenverkosto ja pumppaamot, vesihuolto laajasti,  vesihuoltopäivä, viestintä


 

 • Energianhallinta: Seuranta ja analysointi

  1.10.2018

  Ei ole hyväksyttävää, että ”energiankulutus muuttuu työvuorojen mukaan”. Seuranta ja analysointi auttavat luomaan yhtenäiset toimintatavat.

 • Vietnam Water Supply and Sewerage Association (VWSA) vieraili Suomessa

  25.9.2018

  VVY ja VWSA allekirjoittivat kanssakäymisen merkkipaaluksi ns. Memorandum of Understanding lausuman.

 • Yhteisrakentamisteko 2019 -kilpailu

  1.10.2018

  Vuoden Yhteisrakentamisteko 2019 -kilpailu etsii parhaita käytäntöjä verkkoinfran fiksuun rakentamiseen.

 • Tulevaisuuden kestävä vesihuolto

  14.9.2018

  Maa- ja metsätalousministeriön tiedotteen mukaan vesihuollon turvaamiseksi tarvitaan tietoa verkostojen kunnosta, suunnitelmallista saneerausta ja riittäviä voimavaroja.

 • Martti Lipposelle rakennusneuvoksen arvonimi

  10.9.2018

  Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi 28.6.2018 Lahti Aqua Oy:n eläkkeelle jääneelle toimitusjohtajalle Martti Lipposelle rakennusneuvoksen arvonimen.

 • VVY:n uutiskirje lähetetty 6.9. sähköpostilla

  6.9.2018

  Eikö tilaamasi uutiskirje tullut perille? Syksyn tuore uutiskirje saattoi sähköpostissasi lipsahtaa roskapostiin. Tarkistathan tilanteen.

 • Energianhallinta: mittarointi

  5.9.2018

  Tavoitteellisen ja tuloksellisen energiatehokkuustyön perustana on, että vesihuoltolaitos tuntee energiankulutuksen jakautumisen ja niiden vaihtelut kohde-, linja- ja laitetasolla. Tutustu aiheeseen energiatehos vesihuoltolaitos tietoaineiston avulla.

 • VEETI-neuvottelupäivä vesihuoltolaitoksille ti 25.9.2018

  5.9.2018

  SYKEn järjestämän neuvottelupäivän tavoitteena on jakaa ajankohtaista tietoa järjestelmän käyttäjille ja keskustella käyttäjien kohtaamista haasteista, sekä ideoida tulevaa. Tilaisuuteen voi osallistua 15 eri paikkakunnalla sekä etäyhteydellä. (Mainittakoon, että vesihuollon tietojärjestelmä on vesihuoltolakiin perustuva, joten sen käyttäminen tai käyttämättä jättäminen ei ole vapaavalintaista.)

 • Varautumiskoulutus 10.10. Kuopiossa

  28.9.2018

  Koko päivä asiaa vesihuoltolaitosten varautumisesta - tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset pikaisesti toimistolle koulutus@vvy.fi

 • Koulutuspäällikön tervehdys

  5.9.2018

  Katri Henttonen aloitti Vesilaitosyhdistyksen uutena koulutuspäällikkönä 13.8.2018. Katri työskenteli aiemmin kehityspäällikkönä Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymässä (HSY).

 • Yhdyskuntajätevesien käsittelystä annetun direktiivin vaikutusten kuuleminen

  5.9.2018

  Yhdyskuntajätevesien käsittelystä annettu direktiivi on arviointikierroksella, jonka jälkeen päätetään käynnistetäänkö sille uudelleen revisiointi.

 • Seuraa VVY:n kuulumisia sosiaalisessa mediassa

  12.2.2019

  Pysyt kärryillä alan uutisista ja siitä, mikä nousee keskusteluun sosiaalisessa mediassa, kun seuraat VVY:n twitteriä, facebook-sivua tai LinkedIn-yrityssivua. Löydät twitterimme käyttäjänimellä @suomenvesi ja facebook-sivumme nimellä @jokapaivaonvesipaiva.

 • Vielä ennätät Toimistohenkilöiden koulutuspäiville

  4.9.2018

  Koulutuspäivät järjestetään 19.-20.9. Jyväskylässä. Jos haluat mukaan, ota mahdollisimman pian yhteyttä Vesilaitosyhdistyksen koulutukseen.

 • Muoviputkikoulutus Oulussa 20.11.2018

  19.9.2018

  Huhtikuussa suuren suosion saanut, Tampereella järjestetty Muoviputkikoulutus järjestetään uusintana Oulussa.

 • Yhteisrakentamisverkoston uutiskirje 05/2018 on julkaistu

  3.9.2018

  Yhteisrakentamisverkoston uutiskirjeessä 5/2018 kerrotaan mm. miksi yhteisrakentamisen aika on nyt, verkkotoimialan yhteisestä käsitemallista, Euroopan komission selvityksestä, jonka mukaan yhteisrakentamisella ja infran yhteiskäytöllä voidaan säästää 40–50 % kustannuksista sekä mitä uutta on verkkotietopiste.fi -palvelussa.

 • Itämeren ja vesiensuojelun tehostamiseen lisärahoitus budjettiriihessä

  30.8.2018

  Varoja kohdennetaan myös kaupunkivesien kestävään hallintaan. Kaupunkien hulevesien käsittelyssä käytetään luontopohjaisia ratkaisuja kuten kosteikkoja ja muunlaista ympäristön luonnonmukaista rakentamista.

 • Pohjavedelle esitetään uusia ympäristönlaatunormeja

  5.9.2018

  Suomen ympäristökeskus esittää tuoreessa selvityksessä pohjaveden ympäristönlaatunormien asettamista räjähdysaineille TNT, RDX ja HMX sekä PFAS-yhdisteille, jotka ovat mahdollisesti haitallisia terveydelle.

 • Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston syksyn 2018 haku

  17.9.2018

  Kaikki viimeistään 30.9. klo 23.59 sähköisellä hakemuslomakkeella tulleet hakemukset käsitellään syksyn 2018 haussa.

 • Pohjoismaisten sisaryhdistysten juristien tapaaminen

  28.8.2018

 • Tekniikat lääkeaineiden poistamiseen vesistä

  28.8.2018

  Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Suomen ympäristökeskus järjestävät lääkejäämien vähentämistä tutkivaan EPIC-hankkeeseen liittyvän avoimen seminaarin ” Tekniikat lääkeaineiden poistamiseen vesistä”. Seminaari on suunnattu vesihuoltolaitoksissa, alan yrityksissä ja aiheen parissa työskenteleville viranomaisille, tutkijoille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Jaa sivu:

Tulosta