facebook twitter

Vesihuoltopäivät

Vesihuolto 2019 -päivät järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 15.-16.5.2019

Kiitos luennoitsijoille ja osallistujille onnistuneesta tapahtumasta! Vesihuoltopäivillä oli noin 830 osallistujaa. Vesihuolto 2019 -päivien ohjelma pdf (päivitetty 13.5.2019

Samaan aikaan samassa paikassa oli Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttely, jossa vieraili kahden päivän kuluessa yli 5.600 henkilöä, eri järjestöjen seminaarit kokosivat yhteensä yli 1.500 osallistujaaLisätietoja näyttelystä: http://www.yhdyskuntatekniikka.fi


Nyt voit tutustua Vesihuolto 2019 -päivien luennoitsijoiden tekemiin lyhennelmiin ja esityksiin, joissa kiteytyy alan erityisosaaminen. Linkki esityksiin ja tiivistelmiin: https://www.vvy.fi/koulutukset-ja-tapahtumat/vesihuolto-2019-esitelmat/

Muistiin kannattaa painaa seuraavat tapahtumat:

  • #Nordiwa2019 Pohjoismainen jätevesikonferenssi Helsingissä 23. – 25.9.2019. Konferenssin aiheina ovat jätevesien lisäksi myös kiertotalous, viemäriverkostot sekä ilmastonmuutokseen sopeutuminen ja hulevesien hallinta. Katso lisää  www.nordiwa.org
  • Alueellinen Vesihuoltopäivä järjestetään Naantalin Kylpylässä 13.11.2019. Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avautuu kotisivuillamme lokakuussa. Alueellisen Vesihuoltopäivän yhteydessä pystytettävään näyttelyyn ovat tervetulleita näytteilleasettajaksi VVY:n yhteistoimintajäsenet. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen avautuu 16.9.2019. Näyttelypaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Vesihuolto 2020 –päivät 13.-14.5.2020, Botniahallissa & Vaasassa
  • Yhdyskuntatekniikka 2021 –näyttely 19.-20.5.2021, Turun messukeskuksessa. Vesihuolto 2021 järjestetään Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttelyn yhteydessä.

Tutustu myös syksyn 2019 koulutustarjontaan. Laita ylös koulutusten ajankohdat ja paikkakunnat. Koulutusten tarkemmat ohjelmat julkaistaan koulutuskalenterissa n. 6 viikkoa ennen koulutusta. https://vvy.etapahtuma.fi/Koulutushaku/Haku2


Lisätietoja vesihuoltopäivistä ja yhteistoimintajäsenten näyttelyistä toimistosihteeri Heli Ala-Pohja puh. (09) 8689 0110, heli.ala-pohja(a)vvy.fi

Lisätietoja vesihuoltopäivistä apulaisjohtaja Mika Rontu (09) 8689 0114, mika.rontu(a)vvy.fi 

Lisää aihepiirin uutisia VVY:n kotisivuilla klikkaamalla avainsanaa: vesihuoltopäivä

 

Kuvia Vesihuolto 2018 -päiviltä Saimaalta:

 

Vesihuoltopäivien osallistumismaksut

  Jäsenet Muut
Vesihuoltopäivät, 1-päiväiset 165 € + alv 215 € +alv
Vesihuoltopäivät, 2-päiväiset 290 € + alv 380 € + alv

Kaksipäiväisillä (Valtakunnalliset ja Pohjois-Suomen) Vesihuoltopäivillä ei ole yhden päivän osallistumismaksua.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen osallistumismaksuihin tulee 100 € korotus.

Vesihuoltopäivien alennukset osallistumismaksuista

Kun samasta organisaatiosta osallistuu vesihuoltopäiville useampia osallistujia, myönnetään toiselle 15 %, kolmannelle 20 % ja neljännelle ja siitä eteenpäin 25 % alennus osallistumismaksusta. Vesihuoltopäivien osallistumismaksuihin lisätään arvonlisävero.


Käytämme tapahtuman aihetunnisteena hashtagia: #Vesihuolto2019
Sen avulla voit hakea twitteristä aiheeseen liittyvät viestit. Kannustammekin kaikki käyttämään yhteistä tunnistetta aiheeseen liittyvässä viestinnässä niin saamme vilkasta keskustelua tapahtuman tiimoilta.


Myös päivien puhujille toiveena on, että heidän powerpoint-esityksissään on joka sivulla vaikkapa alareunassa tapahtuman hashtag #vesihuolto2019 sekä esittäjän oma twitter käyttäjänimi ja hänen edustamansa oranisaation twitter käyttäjänimi.
Esimerkiksi:
#vesihuolto2019, @osmosep, @suomenvesi

Voit palata edellisen tapahtuman tunnelmiin katsomalla twitteristä #vesihuolto2018

 


Vesihuolto 2019 -päivien luennoitsijoiden tekemät lyhennelmät ja esitykset tästä linkistä.

Vesihuolto 2018 -päivien luennoitsijoiden tekemät aineistot tästä linkistä

Pohjois-Suomen Vesihuoltopäivät järjestetettiin Rukalla 14.-15.11.2018, esitelmät tästä linkistä
 Ohjelma pdf-muodossa

Tervetuloa Suomen suurimpaan infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin. Samaan aikaan näyttelyn kanssa järjestetään mm. Vesihuolto 2019 -päivät

YT19 uutuustuote -kilpailu

YT19 uutuustuote -kilpailussa on mukana 19 tuotetta. Kilpailutuotteisiin voi tutustua ja mieleistään äänestää osoitteessa: http://www.yhdyskuntatekniikka.fi/nayttelyvieraille/yt19_uutuustuote_-kilpailu. Äänestys on avoinna 2.-14.5.2019.

Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelyssä tuote-esittelyihin voi tutustua C-hallissa, Uutuustuotekilpailun alueella koko näyttelyn ajan. Kilpailualue on merkitty näyttelyn hallikarttoihin. Kilpailualueella kerrotaan, miltä osastoilta tuotteet löytyvät. Näyttelyn yhteydessä mieleistään tuotetta voi äänestää keskiviikkona 15.5.2019, klo 9-19 välisenä aikana Uutuustuotekilpailun alueella.

Kilpailussa jaetaan kaksi palkintoa:

  • YT19 uutuustuote, jonka valitsee tuomaristo.
  • Yleisön suosikkituote, joka valitaan äänestyksen perusteella.

Voittajat julkistetaan torstaina 16.5.2019 klo 11.10 B2-hallin Tietoiskuladossa.

Infra-alan monet osaajat -kilpailu

Näyttelyn ensimmäisenä päivänä, kisataan Infra-alan monet osaajat -kilpailussa. Sen aikana viisi ammattilaisista koottua joukkuetta ratkoo kolmea Jyväskylän kaupungin määrittämää, kaupunkiympäristöön liittyvää tehtävää.

Kilpailutehtävät ovat:

  • Liikunta, infra ja ilmastonmuutos, case Harju
  • Infralla ilkivaltaa vastaan, case Sepänaukio
  • Tapahtumat ja niiden vaatimukset infralle, case Lutakon aukio ja satama.

Kukin joukkue voi ratkoa haluamaansa tehtävää. Kilpailualue on Jyväskylän paviljongin D-hallissa. Joukkueiden toimintaa voi käydä seuraamassa ja tsemppaamassa pitkin päivää. Kilpailu ja joukkueet esitellään B-hallin Tietoiskuladossa keskiviikkona 15.5. klo 9.10. Kilpailu päättyy klo 16. Voittajat julkistetaan näyttelyn avajaisten yhteydessä keskiviikkoiltana. Avajaiset alkavat B-hallin tietoiskuladossa klo 18.

Joukkueensa ovat koonneet Yhdyskuntatekniikka -näyttelyä järjestävien järjestöjen ”johtotähdet”: Antti Astrén/ INFRA ry, Simo Isoaho/KIVO, Matias Halmeenmäki/SKTY, Piritta Laitakari/STY ja Reijo Kuivamäki/VVY.

Kilpailun tuomareina toimii Jyväskylän kaupungin edustajia.

Tervetuloa seuraamaan kilpailua ja kannustamaan suosikkijoukkue voittoon!

Näyttely on kävijöille maksuton

Näyttelyvieraiden tulee rekisteröityä kävijäksi. Kätevimmin se käy rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon osoitteessa www.yhdyskuntatekniikka.fi. Toki rekisteröitymismahdollisuus on myös tapahtuman portilla, mutta jonot ovat mahdollisia. Näyttely on avoinna ke 15.5. klo 9-19 ja to 16.5. klo 9-15.

Huom! Jos olet osallistumassa Vesihuoltopäiville tai VVY:n koulutukseen, sinun ei tarvitse ilmoittautua näyttelyvieraaksi.

Näyttelyssä on monipuolinen ohjelma

Näyttelyosastojen lisäksi kannattaa tutustua näyttelyn ohjelmaan. B-hallin tietoiskulavalla voi seurata molempina näyttelypäivinä näytteilleasettajien tietoiskuja. Siellä ovat myös keskiviikon avajaiset. Niiden yhteydessä mm. palkitaan näyttelyn parhaat osastot. Keskiviikon uutuutena on Infra-alan monet osaajat -kilpailu, jonka etenemistä voi seurata D-hallissa. C-hallin mediatorillavoi tutustua Uutuustuotekilpailun tuotteisiin ja äänestää mieleistään sekä silmäillä alan ammattilehtiä.

Näytteilleasettajaksi omalle tai yhteisosastolle, sisätiloihin tai ulkoalueelle  

Osaston rakentamiseen saa apua Jyväskylän Messujen näyttelytekniikalta. Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua 17.4. asti.

Tarkempia tietoja hinnoista, varaustilanteen ja yhteystietoja löydät täältä: http://www.yhdyskuntatekniikka.fi/naytteilleasettajille

Tavataan toukokuussa Jyväskylässä, siellä ovat alan parhaat!

Jaa sivu:

Tulosta