facebook twitter

Vesihuoltopäivät

Vesihuolto 2019 -päivät järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 15.-16.5.2019

 • Vesihuolto 2019 -päivät järjestetään Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelyn yhteydessä 15.-16.5.2019 Jyväskylän Paviljongissa
 • Ohjelma (päivitetty 13.5.2019
 • - Ohjelmaan tullut muutos koskee keskiviikkona 15.5.2019, pidettävää sessiota, jonka teema on Vesihuollon rakennemuutos, puheenjohtajana Jyrki Kaija. Session ensimmäinen esitys on peruuntunut. Session muiden esitysten aloitusaika varhentui 20 min. Kyseisen session yhden esityksen pitäjä on vaihtunut sekä 13.5. päivitetty esitysten järjestys.
  - VVY:n hallituksen puheenjohtajan nimi, yksikön päällikkö Jyrki Kaija Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä HSY, täydennetty ohjelmaan (8.5.2019).
  - Esiityjien pyynnöstä tarkennettu titteleitä ja taustaorganisaatioiden nimiä (8.5.2019).

 

 • Ilmoittautumiset ja ohjelma: https://vvy.etapahtuma.fi/Koulutushaku/Koulutustuote/id/537
 • Vesihuolto 2019 -päiville Jyväskylään on ilmoittautunut ennätysmäärä osallistujia, jo yli 800 henkilöä!
 • Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelypaikkojen myynti on ollut vilkasta ja näytteilleasettajia on jo yli 220. Lisätietoja näyttelystä: http://www.yhdyskuntatekniikka.fi/
 • Vesihuoltopäivien osallistujien EI TARVITSE ilmoittautua erikseen näyttelyyn, sinne sisäänpääsy on Vesihuoltopäivien nimikortilla. Vesihuoltopäiville ilmoittautuneet saavat nimikorttinsa seminaariosallistujien sisääntulolta Paviljongin portilta.

   
 • Alueellinen Vesihuoltopäivä järjestetään Naantalin Kylpylässä 13.11.2019. Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avautuu kotisivuillamme lokakuussa.
 • Alueellisen Vesihuoltopäivän yhteydessä pystytettävään näyttelyyn ovat tervetulleita näytteilleasettajaksi VVY:n yhteistoimintajäsenet. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen avautuu 16.9.2019. Näyttelypaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 


Lisätietoja vesihuoltopäivistä ja yhteistoimintajäsenten näyttelyistä toimistosihteeri Heli Ala-Pohja puh. (09) 8689 0110, heli.ala-pohja(a)vvy.fi

Lisätietoja vesihuoltopäivistä apulaisjohtaja Mika Rontu (09) 8689 0114, mika.rontu(a)vvy.fi 

Lisää aihepiirin uutisia VVY:n kotisivuilla klikkaamalla avainsanaa: vesihuoltopäivä

 

Kuvia Vesihuolto 2018 -päiviltä Saimaalta:

 

Vesihuoltopäivien osallistumismaksut

  Jäsenet Muut
Vesihuoltopäivät, 1-päiväiset 165 € + alv 215 € +alv
Vesihuoltopäivät, 2-päiväiset 290 € + alv 380 € + alv

Kaksipäiväisillä (Valtakunnalliset ja Pohjois-Suomen) Vesihuoltopäivillä ei ole yhden päivän osallistumismaksua.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen osallistumismaksuihin tulee 100 € korotus.

Vesihuoltopäivien alennukset osallistumismaksuista

Kun samasta organisaatiosta osallistuu vesihuoltopäiville useampia osallistujia, myönnetään toiselle 15 %, kolmannelle 20 % ja neljännelle ja siitä eteenpäin 25 % alennus osallistumismaksusta. Vesihuoltopäivien osallistumismaksuihin lisätään arvonlisävero.


Käytämme tapahtuman aihetunnisteena hashtagia: #Vesihuolto2019
Sen avulla voit hakea twitteristä aiheeseen liittyvät viestit. Kannustammekin kaikki käyttämään yhteistä tunnistetta aiheeseen liittyvässä viestinnässä niin saamme vilkasta keskustelua tapahtuman tiimoilta.


Myös päivien puhujille toiveena on, että heidän powerpoint-esityksissään on joka sivulla vaikkapa alareunassa tapahtuman hashtag #vesihuolto2019 sekä esittäjän oma twitter käyttäjänimi ja hänen edustamansa oranisaation twitter käyttäjänimi.
Esimerkiksi:
#vesihuolto2019, @osmosep, @suomenvesi

Voit palata edellisen tapahtuman tunnelmiin katsomalla twitteristä #vesihuolto2018

 


Vesihuolto 2019 -päivien luennoitsijoiden tekemät lyhennelmät ja esitykset tästä linkistä.

Vesihuolto 2018 -päivien luennoitsijoiden tekemät aineistot tästä linkistä

Pohjois-Suomen Vesihuoltopäivät järjestetettiin Rukalla 14.-15.11.2018, esitelmät tästä linkistä
 Ohjelma pdf-muodossa

Tervetuloa Suomen suurimpaan infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin. Samaan aikaan näyttelyn kanssa järjestetään mm. Vesihuolto 2019 -päivät

YT19 uutuustuote -kilpailu

YT19 uutuustuote -kilpailussa on mukana 19 tuotetta. Kilpailutuotteisiin voi tutustua ja mieleistään äänestää osoitteessa: http://www.yhdyskuntatekniikka.fi/nayttelyvieraille/yt19_uutuustuote_-kilpailu. Äänestys on avoinna 2.-14.5.2019.

Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelyssä tuote-esittelyihin voi tutustua C-hallissa, Uutuustuotekilpailun alueella koko näyttelyn ajan. Kilpailualue on merkitty näyttelyn hallikarttoihin. Kilpailualueella kerrotaan, miltä osastoilta tuotteet löytyvät. Näyttelyn yhteydessä mieleistään tuotetta voi äänestää keskiviikkona 15.5.2019, klo 9-19 välisenä aikana Uutuustuotekilpailun alueella.

Kilpailussa jaetaan kaksi palkintoa:

 • YT19 uutuustuote, jonka valitsee tuomaristo.
 • Yleisön suosikkituote, joka valitaan äänestyksen perusteella.

Voittajat julkistetaan torstaina 16.5.2019 klo 11.10 B2-hallin Tietoiskuladossa.

Infra-alan monet osaajat -kilpailu

Näyttelyn ensimmäisenä päivänä, kisataan Infra-alan monet osaajat -kilpailussa. Sen aikana viisi ammattilaisista koottua joukkuetta ratkoo kolmea Jyväskylän kaupungin määrittämää, kaupunkiympäristöön liittyvää tehtävää.

Kilpailutehtävät ovat:

 • Liikunta, infra ja ilmastonmuutos, case Harju
 • Infralla ilkivaltaa vastaan, case Sepänaukio
 • Tapahtumat ja niiden vaatimukset infralle, case Lutakon aukio ja satama.

Kukin joukkue voi ratkoa haluamaansa tehtävää. Kilpailualue on Jyväskylän paviljongin D-hallissa. Joukkueiden toimintaa voi käydä seuraamassa ja tsemppaamassa pitkin päivää. Kilpailu ja joukkueet esitellään B-hallin Tietoiskuladossa keskiviikkona 15.5. klo 9.10. Kilpailu päättyy klo 16. Voittajat julkistetaan näyttelyn avajaisten yhteydessä keskiviikkoiltana. Avajaiset alkavat B-hallin tietoiskuladossa klo 18.

Joukkueensa ovat koonneet Yhdyskuntatekniikka -näyttelyä järjestävien järjestöjen ”johtotähdet”: Antti Astrén/ INFRA ry, Simo Isoaho/KIVO, Matias Halmeenmäki/SKTY, Piritta Laitakari/STY ja Reijo Kuivamäki/VVY.

Kilpailun tuomareina toimii Jyväskylän kaupungin edustajia.

Tervetuloa seuraamaan kilpailua ja kannustamaan suosikkijoukkue voittoon!

Näyttely on kävijöille maksuton

Näyttelyvieraiden tulee rekisteröityä kävijäksi. Kätevimmin se käy rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon osoitteessa www.yhdyskuntatekniikka.fi. Toki rekisteröitymismahdollisuus on myös tapahtuman portilla, mutta jonot ovat mahdollisia. Näyttely on avoinna ke 15.5. klo 9-19 ja to 16.5. klo 9-15.

Huom! Jos olet osallistumassa Vesihuoltopäiville tai VVY:n koulutukseen, sinun ei tarvitse ilmoittautua näyttelyvieraaksi.

Näyttelyssä on monipuolinen ohjelma

Näyttelyosastojen lisäksi kannattaa tutustua näyttelyn ohjelmaan. B-hallin tietoiskulavalla voi seurata molempina näyttelypäivinä näytteilleasettajien tietoiskuja. Siellä ovat myös keskiviikon avajaiset. Niiden yhteydessä mm. palkitaan näyttelyn parhaat osastot. Keskiviikon uutuutena on Infra-alan monet osaajat -kilpailu, jonka etenemistä voi seurata D-hallissa. C-hallin mediatorillavoi tutustua Uutuustuotekilpailun tuotteisiin ja äänestää mieleistään sekä silmäillä alan ammattilehtiä.

Näytteilleasettajaksi omalle tai yhteisosastolle, sisätiloihin tai ulkoalueelle  

Osaston rakentamiseen saa apua Jyväskylän Messujen näyttelytekniikalta. Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua 17.4. asti.

Tarkempia tietoja hinnoista, varaustilanteen ja yhteystietoja löydät täältä: http://www.yhdyskuntatekniikka.fi/naytteilleasettajille

Tavataan toukokuussa Jyväskylässä, siellä ovat alan parhaat!

Jaa sivu:

Tulosta