facebook twitter

Uutiset

Tällä sivulla näet uutiset julkaisupäivän mukaisessa aikajärjestyksessä.

Voit myös selata uutisia avainsanoittain klikkaamalla haluamaasi avainsanaa tästä:
hallinto ja talousjulkaisutjäsenyysjätevesikoulutus & tapahtumalainsäädäntöliete, pohjavesi, talousvesivarautuminenverkosto ja pumppaamot, vesihuolto laajasti,  vesihuoltopäivä, viestintä


 

 • Tietojen kalastelua Vesilaitosyhdistyksen nimissä

  18.7.2018

  INFRATECH Jyvaskylan ja Vesilaitosyhdistyksen tiedoilla varustettuja, englanninkielisiä kirjeitä on tullut mm. toimistoomme. Lähettäjänä on International Fairs Directory. Yhdyskuntatekniikalla ja Vesilaitosyhdistyksellä ei ole mitään tekemistä kyseisten kirjeiden kanssa ja suosittelemme käsittelemään niitä roskapostina.

 • VVY ja kumppanit nostivat vesihuoltoaiheet SuomiAreenalle

  18.7.2018

  Keskustelua vesi- ja ympäristöosaamisesta oli seuraamassa noin sata kuulijaa SuomiAreenalla 16.7.2018.

 • Katso VVY:n syksyn koulutustarjonta

  27.4.2018

  Syksyn 2018 koulutusohjelmassa on tuttujen perinteisesti syksyllä järjestettävien koulutusten lisäksi uutuutena Vesihuoltolaitosten työturvallisuuspäivä.

 • VVY:n toimisto kiinni

  5.7.2018

  VVY:n toimisto on kesällä kiinni viikot 28, 29 ja 30. Toivotamme hyvää kesää!

 • VVY Golf 2018 Virpiniemi Golfissa Oulussa 2.8.2018

  29.6.2018

  VVY Golf 2018 pelataan Virpiniemi Golfin kentällä Oulussa elokuun ensimmäisenä torstaina 2.8.2018. Edellisenä päivänä ke 1.8.2018 on mahdollisuus osallistua harjoituskierroksena toimivaan scramble-kisaan.

 • Yhteisrakentamisverkoston uutiskirje 04/2018 on julkaistu

  21.6.2018

  Yhteisrakentamisverkoston uutiskirjeessä 4/2018 kerrotaan mm. Rääkkylässä toteutetusta yhteisrakentamishankeesta, Viestintäviraston käynnistämästä Verkkotietopisteen tietosisällön ajantasaisuuden valvonnasta sekä elokuussa käyttöön otettavasta Verkkotietopisteen uudesta versiosta. Lisäksi uutiskirjeestä löytyy tietoa ajankohtaisista asioista sekä verkkoinfran käsitemallien kehityshankkeesta.

 • Vesiosaamisesta uusi vientisampo SuomiAreenalla

  20.6.2018

  Voisiko vesi- ja ympäristöosaaminen merkittävästi lisätä Suomen vientiä ja kasvattaa työllisyyttä? Tule kuulemaan ja keskustelemaan joko paikan päälle 16.7. Porin Kauppakeskus Puuvillaan tai osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa. Käytämme tunnisteina @suomenvesi #vesihuolto #suomiareena

 • Rakennusten vesilaitteistoihin tarkoitetetut PEX-putket ja joustavat kytkentäputket

  19.6.2018

  Ympäristöministeriö on antanut 1.9.2018 voimaan tulevat asetukset rakennusten vesilaitteistoihin tarkoitettujen PEX-putkien ja joustavien kytkentäputkien olennaisista teknisistä vaatimuksista.

 • Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo -hankkeen eteneminen

  19.6.2018

  Voit seurata Keskuspuhdistamo -hankkeen etenemistä videoilla.

 • Maakunnan terveydensuojeluviranomaisen pitäisi olla tavoitettavissa kaikkina viikonpäivinä ympäri vuoden

  19.6.2018

  Kuntaliiton toteuttamassa selvityksessä arvioitiin ympäristöterveydenhuollon ja vesitalouden päivystystarvetta ja tehtiin ehdotus päivystyksen järjestämiseksi maakunnissa.

 • Teollisuusjätevesiopas julkaistu englanniksi

  19.6.2018

  Teollisuusjätevesiopas on käännetty englanniksi osana BEST – Better Efficiency for Industrial Sewage Treatment -hanketta. Käännös on ladattavissa maksutta VVY:n sivuilta.

 • Kiertääkö hyvä kauttasi? -viestintäkampanjaan materiaaleja

  19.6.2018

  Vesilaitosyhdistys on mukana yhteiskampanjassa, joka kertoo miten arjen toimilla voi edistää vesien parempaa tilaa ja yhteiskunnan omavaraisuutta. Kampanjassa on jätevesiin liittyen tietoa sekä kuva-aihe ”Viemäri ei ole musta aukko", jota jäsenlaitokset voivat käyttää viestinnässä.

 • VVY:n uutiskirje jaettiin 18.6. sähköpostijakeluna

  18.6.2018

  Aiheina mm. VVY:n henkilöstöuutisia, Kiinteistöjen hulevesikampanja, Kiinteistöjen tonttivesijohtojen ja -viemäreiden saneeraus hankeraportti, VVY Golf 2018.

 • Vesilaitosyhdistyksen Itämeri-sitoumuksena Kiinteistöjen hulevesikampanja

  18.6.2018

  Uudessa Itämeri-sitoumuksessa vesihuoltolaitokset kampanjoivat yhdessä paremman ympäristön puolesta. Tarkoituksena on kohentaan kiinteistön omistajien tietoisuutta hulevesistä ja kiinteistöillä tehtävien toimenpiteiden merkityksestä ympäristölle. Aiheen painoarvoa lisää ympäristömuutoksen myötä lisääntyvät rankkasateet. Tässä vaiheessa ensimmäiset viestintämateriaalit ovat valmistuneet, mutta kokonaisuutta yhä työstetään.

 • VETO – Vesihuollon johtaminen ja kehittäminen

  18.6.2018

  VETO-koulutus tarjoaa kokonaiskuvan vesihuoltoalan kentästä, toimijoista ja johtamisesta.

 • Vesihuoltolaitosten johdon neuvottelupäivät Kalajoella

  17.6.2018

  Johdon neuvottelupäivät järjestetään 11.-13.9.2018. Päivien aikana keskustellaan mm. Vesihuollon tila ja rakennemuutos -hankkeen tuloksista ja jatkotoimenpiteistä, maankäytön suunnittelun ja vesihuollon välisestä suhteesta sekä vesihuollon rakennuttamisen ja rakentamisen laadusta.

 • Vesihuoltolaitoksien työturvallisuuspäivät Tampereella 12.9.

  15.6.2018

  Työturvallisuuspäivä on uusi koulutus, joka on suunnattu vesihuoltolaitosten työsuojeluvaltuutetuille ja -päälliköille, muille työsuojeluasioista vastaaville sekä työnjohdolle. Se järjestetään Tampereella 12.9. Koulutusta on mahdollista jatkaa seuraavana päivänä vierailulla Eurosafety -näyttelyssä Tampereen Messukeskuksessa.

 • Toimistohenkilöiden koulutuspäivät 19.-20.9. Jyväskylässä

  15.6.2018

  Tänä vuonna Vesihuoltolaitosten toimistohenkilöiden koulutuspäivillä pohditaan, kuinka vesihuoltolaitokset voisivat palvella asiakkaitaan nykyistäkin paremmin.

 • Sähkö- ja automaatiopäivät 3.-4.10.Helsingissä

  15.6.2018

  Veden mittaukseen liittyvät asiat, kameravalvonta ja Blominmäen puhdistamon SIA – mm. näitä aiheita käsitellään päivien yhteydessä. Ohjelmaa valmistellaan yhdessä aikaisempien vuosien osallistujien kanssa ja heidän toiveensa linjaavat pitkälti koulutuksen sisältöä.

 • Ohje VVY:n jäsensivujen kertakirjautumiseen

  15.6.2018

  VVY:n uudistuneilla jäsensivuilla (extranet) on käytössä kertakirjautuminen. Kaikki ne varsinaisten jäsenten työntekijät, joiden tiedot ovat VVY:n jäsenrekisterissä voivat käyttää kertakirjautumista.

Jaa sivu:

Tulosta