facebook twitter

Muiden järjestämiä koulutuksia, konferensseja ja messuja

Tälle sivulle on koottu Vesilaitosyhdistyksen tietoon tulleita muiden järjestämiä alan tapahtumia. Voit lähettää tapahtumatietoja osoitteeseen koulutus(a)vvy.fi.

Jätevedenpuhdistamon hoitajan peruskurssi 9.–11.3.2020 Helsingissä

Vesihuoltolaitosten henkilöstölle suunnattu koulutus, jossa hahmottuu jätevesilaitosten toimintaympäristö. Ymmärrys laitoksen toimintaan vaikuttavista asioista osaltaan helpottaa työn sujuvuutta. Järjestäjänä AEL. Lue lisää ja ilmoittaudu tämän linkin kautta.


Insinööri (ylempi AMK), Water and Environmental Management
Hakuaika: 8.–22.1.2020 klo 15.00
Oulun ammattikorkeakoulu

Opetus toteutetaan pääosin verkko- ja etäopetuksena ja kahden intensiiviopetusjakson aikana järjestettävänä lähiopetuksena. Tekniikan yleiset syventävät opinnot toteutetaan ajasta ja paikasta riippumattomana verkkototeutuksena. Ammatillisen erikoistumisen opinnot toteutetaan pääosin verkko- ja etäopetuksena, mutta niihin sisältyy intensiivijaksojen aikana annettavaa lähiopetusta. Koulutus alkaa syyskuussa 2020 1–2 viikon pituisella lähiopetusjaksolla. Opinnäytetyö aloitetaan ensimmäisen intensiivijakson aikana, jonka jälkeen sitä jatketaan itsenäisenä työskentelynä. Ohjausta voidaan antaa videoneuvotteluina. Keväällä järjestettävän toisen intensiivijakson aikana opinnäytetyö viimeistellään ja järjestetään tarvittaessa opintojaksojen lähiopetusta. Opetuskieli on englanti.

Lisätietoja: https://www.oamk.fi/fi/koulutus/ylemmat-ammattikorkeakoulututkinnot/water-and-environmental-management


FiSTTin vuosikonferenssi ja 20-vuotisjuhla
FiSTTin (Suomen Kaivamattoman Tekniikan Yhdistys) neljäs Vuosikonferenssi ja 20-vuotisjuhla!
Paikka: Vanajanlinna, Hämeenlinna
Aika: 13.-14.2.2020
Konferenssi on tarkoitettu kaikille kaivamattoman saneeraus- ja asennustekniikan kanssa työskenteleville ja niistä kiinnostuneille.
Lisätietoja seuraamalla www.fistt.net sivun uutisia.

Ohjelma pdf-muodossa.


IWA Nutrient removal and recovery conference 2020

8 – 12 June 2020 Helsinki – Espoo, Finland
Ohjelma on julkaistu, katso www.iwa-nrr.org

Aalto-yliopiston ja HSY:n järjestämä IWA:n Nutrient removal and recovery –konferenssi kokoaa yhteen ravinteiden poiston ja talteenoton huippututkijat ja innovatiiviset käytännön osaajat Otaniemeen.  Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia työpajoissa, oppimaan uutta esitelmistä ja interaktiivisista sessioista sekä inspiroitumaan juhlapuhujista!

Kesäkuun 8.-12.6.2020 on tarjolla neljä mahtavaa konferenssipäivää sekä vierailuja ravinteiden poiston ja talteenoton täyden mittakaavan toteutuksiin Helsingissä ja Porvoossa. Teemat kattavat typen, fosforin ja hiilen poiston ja talteenoton jätevesienkäsittelyssä ja luonnonvesissä, ravinteiden poiston ilmastovaikutukset, ravinteidenkäsittelyprosessien optimoinnin ja mallinnuksen sekä lietteen hallinnan ja kierrätysravinnetuotteiden kehittämisen. Tule siis mukaan inspiroitumaan, keskustelemaan ja oppimaan!

Lue lisää: www.iwa-nrr.org


IWA:n maailmankongressi Kööpenhaminassa lokakuussa 2020

Kansainvälisen vesijärjestön IWA:n maailmankongressi (IWA World Water Congress & Exhibition) järjestetään Kööpenhaminassa 18-23.10.2020. Kongressin esitelmien ja workshopien ehdotusten haku on nyt auki lokakuun 2019 loppuun saakka.

IWA 2020 maailmankongressin ja näyttelyn alustava ohjelma, aikataulu ja ilmoittautumisten tärkeät päivämäärät löytyvät kongressin verkkosivuilta

https://worldwatercongress.org/programme/
 
Katso aiheesta lisäähttps://www.vvy.fi/ajankohtaista/uutiset/iwa-n-maailmankongressi-koopenhaminassa-lokakuussa-2020/

IWA, International Water Association
Lista kansainvälisistä konferensseista on oheisessa linkissä
IWA events

SYKLI Suomen ympäristöopisto
Sykli tarjoaa monipuolista koulutusta vesihuoltoalan ammattilaisille. Katso Syklin vesihuollon koulutustarjonta tästä:
SYKLI koulutuskalenteri

AEL
AEL:lla on monipuolisesti pidempiä pätevöittäviä koulutuksia, esimerkiksi vedenpuhdistuslaitoksen hoitajan ja jätevedenpuhdistamon hoitajan peruskurssit. Linkki AEL:n koulutustarjontaan on tässä http://www.ael.fi/koulutustarjonta

 

VVY:n koulutukset


Tietoa Vesilaitosyhdistyksen koulutuksista löydät koulutuskalenterista tästä linkistä: https://vvy.etapahtuma.fi/Koulutushaku/Haku2

Jaa sivu:

Tulosta