facebook twitter

VVY:n ja jäsenlaitosten kanssakäyminen

VVY:n viestintäkanavien keskeinen tehtävä on tukea jäsenlaitosten ja yhdistyksen työntekijöiden välistä viestintää.  VVY:n eräs tehtävä on myös omalta osaltaan tukea jäsenlaitoksia laitosten viestinnän kehittämisessä.

VVY:n varsinaiset ja yhteistoimintajäsenet voivat olla yhteydessä VVY:n henkilöstöön henkilökohtaisten sähköpostien lisäksi yhteisellä osoitteellamme vvy@vvy.fi

VVY:n jäsenrekisteri ja siihen liittyvien toimintatapojen kehittäminen toimistosihteeri Heli Tappola puh. (09) 8689 0110, heli.tappola(a)vvy.fi

 VVY:n  varsinaisten jäsenten viestintämateriaaleista sekä VVY:n Viestintäverkoston toiminnasta lisätietoja tiedottaja Eeva Hörkkö puh. (09) 8689 0123, eeva.horkko(a)vvy.fi.

 

 

Aihepiirin uutisia VVY:n kotisivuilla

Avainsanat:jäsenyys, viestintä

kaikkein tärkein onnistumistekijä on ajan tasalla oleva jäsenrekisteri ( xx. Linkki rekisteriseloste) Kun laitoksen yhteyshenkilön tiedot ovat tiedossamme oikein, jäsenpalvelumme, kuten uudet julkaisut, jäsenkirjeet, uutiskirjeet sekä sähköpostit ja puhelut löytävät perille.

VVY lähettää vuosittain (tyypillisesti alkuvuodesta) sähköpostilla laitoksen yhteyshenkilölle kirjautumislinkin ja palvelutunnuksen, joiden avulla varsinaiset jäsenet pääsevät täyttämään jäsenyystiedot suoraan verkkopohjaiseen järjestörekisteriin. Lomakkeella kysytään:
1) yhteystiedot,
2) laskutettu vesimäärä ja jätevesilaskutuksen vesimäärä m3/vuosi sekä
3) liikevaihto euroa/vuosi.

 

Tästä linkistä voit tilata VVY:n uutiskirjeen:
http://uutiskirje.vvy.fi/

Kun olet tilannut uutiskirjeen oheisesta linkistä, sähköpostiisi tulee vielä vahvistuspyyntö, tarvittaessa tarkista meneekö vahvistusviesti roskapostiisi.

Sähköinen uutiskirje ilmestyy noin kaksi kertaa kuukaudessa ja sen jakelulistalle voi varsinaisten jäsenten lisäksi liittyä yhteistoimintajäsenet ja muutkin vesihuoltoalan toimijat. 

Samasta linkistä ja jokaisen uutiskirjeen lopusta löydät tarvittaessa myös uutiskirjeen peruutuslomakkeen.

Vesilaitosyhdistyksen jäsenkirje lähetetään vain varsinaisten jäsenten yhteyshenkilölle. Nämä sähköiset jäsenkirjeet käsittelevät nimenomaan varinaisille jäsenille suunnattuja aiheita tai tärkeitä ja kiireellisiä asioita. Jakelulistaan liittyvät tiedustelut sähköpostilla vvy@vvy.fi

Ekstranet -jäsensivustolla on sisältöä nimenomaan yhdistyksen varsinaisille jäsenille.

VVY:n kotisivun uudistus etenee vaiheittain, ja ekstranet-jäsensivusto on väliaikaisesti pois käytöstä. Käyttöönotto on alustavasti suunniteltu keväälle 2018.

Vesitalous-lehti kattaa koko vesialan ja jokaisessa numerossa on vesihuoltoa käsitteleviä artikkeleita. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, vuoden kolmas lehti on tyypillisesti vesihuollon teemanumero, jossa julkaistaan valtakunnallisten Vesihuolto -päivien esitelmiä. Lehden kotisivu on osoitteessa www.vesitalous.fi.

Vesilaitosyhdistyksen löydät twitterissä @suomenvesi ja facebookissa jokapaivaonvesipaiva

Sen lisäksi Youtube-tilillä on kampanjoidemme videot, osoitteessa https://www.youtube.com/channel/UCQM2_VjGM4gci7Iyswk03fw

Löydät videot myös kätevästi käyttämällä Youtubessa hakusanaa ”Vesilaitosyhdistys”.

Vesilaitosyhdistyksen hallituksen asettamat pysyvät asiantuntijaryhmät toimivat hallituksen ja toimiston apuna. Hallituksen nimeämänä toimii neljä asiantuntijaryhmää, jotka osallistuivat eri tahoille annettujen lausuntojen, aloitteiden, suositusten, ohjeiden ja mallien valmisteluun sekä suunnittelivat koulutusta. 

Lisätietoja linkki "Vesilaitosyhdistyksen organisaatio"

VVY:n Viestintäverkosto on jäsenlaitosten viestinnästä vastaavien ja oman toimen ohella viestintää hoitavien henkilöiden vapaamuotoinen ryhmä, joka kokoontuu muutaman kerran vuodessa jakamaan kokemuksia laitosten viestintään liittyvistä teemoista. 

Viestintäverkoston tilaisuus on tarkoitettu VVY:n varsinaisille jäsenille. Kantavana ajatuksena on, että päivän ohjelma koostuu osallistujien omista esityksiä, jotka käsittelevät viestintään liittyviä teemoja. Erityisenä tavoitteena on kannustaa kokemusten vaihtoon.

Lisätietoja VVY:n viestintäverkoston toiminnasta tiedottaja Eeva Hörkkö puh. (09) 8689 0123, eeva.horkko(a)vvy.fi

 

Jaa sivu: