facebook twitter

Tervetuloa koulutuksiin

vesihuoltoalan täydennyskoulutusta - ammattiosaamista ylläpitävää - alan työntekijöiden verkostoitumista - lähellä sinua ympäri suomen

Tarjoamme monipuolista eri ammattiryhmille suunnattua vesihuoltoalan täydennyskoulutusta.  Koulutukset ovat 1-3 päivän mittaisia ja niitä järjestetään ympäri Suomen. Koulutuskalenterin kautta pääset katsomaan tarkemmin koulutuksien ohjelmia ja ilmoittautumaan.

Räätälöimme ja toteutamme myös tarpeidenne mukaisia tilauskoulutuksia. Koulutus voidaan järjestää haluamassanne paikassa ja sen sisältö ja kesto räätälöidään toiveidenne mukaan. Kysy tarjousta!

Koulutuksemme on pääasiassa suunniteltu  jäsenlaitostemme ja yhteistoimintajäsentemme henkilöstölle. Maksullisiin koulutuksiin voivat osallistua myös ne, jotka eivät ole jäsenlaitoksilta.  Vuosittain koulutustilaisuuksia on 30-40 ja mukana on ollut noin 1 000 osallistujaa. 

 

Lisätietoja koulutuksista koulutuspäällikkö Katri Henttonen, puh. (09) 8689 0124, katri.henttonen(a)vvy.fi.

 

Koulutustilaisuuksien ja Vesihuoltopäivien osallistumismaksut ovat:

Tilaisuus Jäsenet Muut
1-päiväinen koulutustilaisuus 275 € + alv 360 € + alv
2-päiväinen koulutustilaisuus 590 € + alv 775 € + alv
3-päiväinen koulutustilaisuus 935 € + alv 1230 € + alv

Vesityökorttikoulutus /
Talousvesihygieeninen osaamistestaus

180 € + alv 250 € + alv
Vesihuoltopäivät, 1-päiväiset 165 € + alv 220 € + alv
Vesihuoltopäivät, 2-päiväiset 290 € + alv 380 € + alv

2-päiväiset Vesihuoltopäivät:
Viimeisen ilmoittautumispäivän
jälkeen ilmoittautuneet

390 € + alv 480 € + alv

Jäsenhinnan saavat jäsenlaitosten ja yhteistoimintajäsenten edustajat. 

Kun samasta organisaatiosta osallistuu koulutukseen tai Vesihuoltopäiville useampia osallistujia, myönnetään toiselle 15 %, kolmannelle 20 % ja neljännelle ja siitä eteenpäin 25 % alennus osallistumismaksusta.  HUOM! Alennus ei koske Vesityökorttikoulutuksia.

Ilmoittautuminen Vesilaitosyhdistyksen koulutustilaisuuksiin tapahtuu koulutuskalenterissa.

Voit ilmoittaa samalla kertaa useampia henkilöitä samasta organisaatiosta samaan koulutustilaisuuteen. Ilmoittautuminen etenee yksi henkilö kerrallaan -periaatteella. Järjestelmä kuitenkin muistaa organisaatiotiedot, joten niitä ei tarvitse jokaisen osallistujan kohdalla täyttää uudelleen.

Ilmoittautumislomakkeelle syötetään ensimmäisellä sivulla osallistuja- ja yhteystiedot (Omat tiedot). Toisella sivulla (Lisäkysymykset) kysytään erikoisruokavalio ja mahdolliset muut lisätiedot. Viimeisellä sivulla (Hyväksyminen) ilmoittautuminen hyväksytään, jonka jälkeen ilmoittautumista voi vielä jatkaa lisäämällä uuden osallistujan.

Ilmoittautuminen voidaan perua maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, joka on kerrottu koulutusohjelmassa. Sen jälkeen perutuista laskutetaan 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistumista ei peruta lainkaan ja osallistujaksi ilmoitettu jää pois tilaisuudesta, veloitetaan koko osallistumismaksu.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, Vesilaitosyhdistys voi peruuttaa koulutustilaisuuden.

Vesilaitosyhdistyksen jäsen-, sidosryhmä- ja asiakasrekisterin tietosuojaseloste.

Jaa sivu:

Tulosta