facebook twitter

Avainsana: työsuojelu, työturvallisuus

 • Työsuojelu ja työturvallisuus/STM

  5.4.2017

  Lausunto ehdotuksesta hallituksen esitykseksi eduskunnalle laeiksi työsuojelun valvonnasta ja työpaikan työsuojeluyhteistoiminnasta annetun lain sekä työturvallisuuslain muuttamisesta sekä ehdotuksesta valtioneuvoston asetukseksi työntekijöiden suojelemiseksi biologisista tekijöistä aiheutuvilta vaaroilta muistioineen.

 • Vesihuoltolaitoksien työturvallisuuspäivä Tampereella 12.9.

  15.8.2018

  Vesihuoltolaitoksien työturvallisuuspäivä on uusi koulutus, joka on suunnattu vesihuoltolaitosten työsuojeluvaltuutetuille ja -päälliköille, muille työsuojeluasioista vastaaville sekä työnjohdolle. Se järjestetään Tampereella 12.9.2018. Koulutusta on mahdollista jatkaa seuraavana päivänä vierailulla Eurosafety -tapahtumassa Tampereen Messukeskuksessa.

 • Verkostomestaripäivät 13.-14.2.2019

  24.1.2019

  Perinteikäs vesihuoltoverkostojen ammattilaisten koulutustapahtuma. Ilmoittaudu viimeistään 29.1.

 • Säteilylainsäädännön uudistus edellyttää pohjavesilaitosten työntekijöiden säteilysuojelun tehostamista

  23.1.2019

  Uusi säteilylainsäädäntö astui voimaan joulukuussa 2018. Se perustuu Euroopan Neuvoston säteilysuojelun perusnormidirektiiviin 2013/59/Euratom. Uusi säteilylaki ei vaikuta mitenkään talousveden radioaktiivisuuden laatuvaatimuksiin eikä sen laadun valvontaan. Muutokset liittyvät vesilaitosten työntekijöiden säteilysuojelun tehostamiseen.

 • Vesihuoltolaitoksille suunnatut Työturvallisuuskorttikoulutukset alkavat huhtikuussa

  12.2.2019

  Vesilaitosyhdistyksen koulutustarjontaan tulee vesihuoltolaitoksille suunnattu Työturvallisuuskorttikoulutus. Koulutuksissa käytetään Työturvallisuuskeskuksen materiaalin lisäksi vesihuoltoalalle suunnattua materiaalia.

 • Vesihuoltolaitoksille suunnatut Työturvallisuuskortti -koulutukset alkavat huhtikuussa

  4.3.2019

  Vesilaitosyhdistyksen koulutustarjontaan tulee vesihuoltolaitoksille suunnattu Työturvallisuuskortti-koulutus. Työturvallisuuskortti® on Työturvallisuuskeskuksen, TTK, hallinnoima järjestelmä. Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta.

 • Työturvallisuuskoulutusta vesihuoltolaitoksille

  28.6.2019

 • Tilauskoulutukset

  12.8.2019

  Onko työporukassanne useampia, joiden tulisi suorittaa/päivittää vesityökortti tai työturvallisuuskortti? Tai kaipaatteko koulutusta vesihuoltolaitoksen hallinnosta ja lainsäädännöstä tai asiakaspalvelusta? Kerro koulutustarpeestanne, niin räätälöimme juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopivan koulutuksen.

 • Suunnittelu, rakentaminen ja saneeraus 27.-28.11.2019 Oulussa

  11.11.2019

  Koulutus toteutetaan nyt osallistujien toiveesta 2-päiväisenä. Koulutuksessa on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle, johon osallistujat saavat esittää aiheita. Tutustu monipuoliseen ohjelmaan ja ilmoittaudu pikaisesti koulutus@vvy.fi.

 • Vesihuoltolaitoksille suunnattu työturvallisuuskorttikoulutus 6.11.2019 Helsingissä

  24.10.2019

  Vielä ehdit mukaan koulutukseen. Ilmoittautumista on jatkettu 30.10. saakka.

 • Tilauskoulutukset

  5.11.2019

  Onko työporukassanne useampia, joiden tulisi suorittaa/päivittää vesityökortti tai työturvallisuuskortti? Tai kaipaatteko koulutusta vesihuoltolaitoksen hallinnosta ja lainsäädännöstä tai asiakaspalvelusta? Kerro koulutustarpeestanne, niin räätälöimme juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopivan koulutuksen.

Jaa sivu:

Tulosta