facebook twitter

Vesihuoltolaitoksien työturvallisuuspäivä Tampereella 12.9.

Vesihuoltolaitoksien työturvallisuuspäivä on uusi koulutus, joka on suunnattu vesihuoltolaitosten työsuojeluvaltuutetuille ja -päälliköille, muille työsuojeluasioista vastaaville sekä työnjohdolle. Se järjestetään Tampereella 12.9.2018. Koulutusta on mahdollista jatkaa seuraavana päivänä vierailulla Eurosafety -tapahtumassa Tampereen Messukeskuksessa.

Koulutuksen aluksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen teollisuuden ja rakennusalan tarkastajat käyvät läpi työsuojeluvastuita vesihuoltolaitoksilla. Esityksessä tuodaan esiin periaatteita ja suuntaviivoja, ei ratkaista yksittäisiä ongelmatilanteita. Esityksien jälkeen on aikaa varattu keskustelulle, jonka yhteydessä pohditaan, kuinka vastuut vesihuoltolaitoksilla, laitoksen prosessien ja verkostotöiden osalta käytännössä jakautuvat, mitä tulee huomioida esimerkiksi töiden suunnittelussa. 

Aamupäivän toisena aiheena on ohje asbestisementtiputkien vuotokorjaukseen. Samassa yhteydessä pohditaan, mitä vesihuoltolaitoksien on jatkossa huomioitava asbestisementtiputkien korjauksessa.

Lounaan jälkeen tutustutaan vesihuoltolaitosten työturvallisuussivustoon. Sivusto on laaja ja tällä kertaa asiassa päästään nettilinkkiä syvemmälle. Sivustoa esittelee sen laadinnassa mukana ollut asiantuntija.

Päivän lopuksi käydään läpi vesihuoltolaitosten hyviä työturvallisuuskäytäntöjä. Niistä kertovat laitosten edustajat.

Koulutusta on mahdollisuus jatkaa seuraavana päivänä vierailulla Eurosafety-näyttelyssä. Se on pohjoismaiden suurin turvallisuusalan ja riskienhallinnan ammattilaistapahtuma. Tapahtumaan voi tutustua ja näyttelyn kävijäksi rekisteröityä tästä

Vesihuoltolaitoksien työturvallisuuspäivä järjestetään Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Ilmoittautumisaikaa on 29.8.2018 asti, tervetuloa!

Jaa sivu:

Tulosta