facebook twitter

Korttikoulutus omalle organisaatiollesi

Vesityökorttikoulutus tai vesihuoltolaitoksille suunnattu työturvallisuuskorttikoulutus voidaan järjestää omalle organisaatiollesi räätälöitynä koulutuksena haluamassanne koulutuspaikassa ja teille parhaiten sopivana ajankohtana. Tilauskoulutuksien toteuttamisessa voitte tehdä myös yhteistyötä lähialueen vesihuoltolaitoksien kanssa.

Onko organisaatiossanne useampia, joiden tulisi suorittaa  tai päivittää vesityökortti tai työturvallisuuskortti?

Vesityökorttikoulutus tai työturvallisuuskorttikoulutus voidaan järjestää omalle organisaatiollesi räätälöitynä koulutuksena haluamassanne koulutuspaikassa ja teille parhaiten sopivana ajankohtana. Tilauskoulutuksien toteuttamisessa voitte tehdä myös yhteistyötä lähialueen vesihuoltolaitoksien kanssa.  Ota yhteyttä ja kerro koulutustarpeestanne, niin teemme teille tarjouksen. Yhteystiedot: koulutussuunnittelija Minna Laurila, puh. 09 8689 0112, koulutus@vvy.fi.

   

Vesihuoltolaitoksille suunnatussa työturvallisuuskorttikoulutuksessa työturvallisuusasioita tarkastellaan vesihuollon toimintaympäristöstä käsin. Työturvallisuuskorttikoulutus on yhden päivän mittainen ja siihen liittyy kirjallinen koe. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään henkilökohtainen Työturvallisuuskeskuksen hallinnoima Työturvallisuuskortti®. Kortti on voimassa viisi vuotta. 

Vesityökorttikoulutuksessa käsitellään mm. veden hankintaa, veden mikrobiologiaa ja kemiaa, talousveden puhdistustekniikkaa, vesijohtoverkostojen hygieniaa, talousveden oma- ja viranomaisvalvontaa ja talousveden laatuun liittyvää lainsäädäntöä. Koulutuksen yhteydessä valmistaudutaan talousvesihygieeniseen osaamistestiin, joka suoritetaan koulutuksen päätteeksi. Testin hyväksytysti suorittaneet saavat vesityökortin, joka tulee olla kaikilla, joiden työtehtävät voivat vaikuttaa talousveden laatuun. Kortti on voimassa viisi vuotta.

 

Jaa sivu:

Tulosta