facebook twitter

Vesihuoltopäivien webinaari - ilmoittaudu mukaan!

Ylläpidä osaamistasi, myös vallitsevien poikkeusolojen aikana. Voit seurata vesihuoltopäivien esityksiä, vaikka kotisohvalta. Osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen tai matkapuhelimen.

Vesihuolto 2020 -päivät toteutetaan webinaarina 4.-5.11.2020.

Ohjelmassa kattava kokonaisuus ajankohtaisasiaa

Virtuaalisessa tapahtumassa on kaksi rinnakkain etenevää ohjelmaa. Mukana ohjelmassa on tutkimusten ja kehittämishankkeiden tuloksia sekä käytännön kokemuksia. Tutustu ohjelman pdf-versioon.  (Versio15.9.2020, jossa osa puheenjohtajia on vielä vahvistamatta.) Webinaarin osallistujilla on mahdollisuus katsoa tallennetta luennoista maanantaihin 9.11.2020 asti.

Ilmoittaudu mukaan

Tee ilmoittautuminen Vesihuolto 2020 webinaariin koulutuskalenterissamme tästä linkistä. 

Huom! Aiemmat ilmoittautumiset tämän vuoden Vesihuolto 2020 -päivään eivät ole voimassa, pyydämmekin jo ilmoittautuneita ilmoittautumaan uudestaan webinaarimuotoiseen tapahtumaan.

Webinaarin osallistumismaksut

  • Webinaarin kahden päivän hinta VVY:n jäsenille on 240 € (+ alv 24 %)/hlö,  muille 330 € (+ alv 24 %)/hlö.
  • Samasta organisaatiosta osallistuville myönnetään alennukset seuraavasti: toiselle osallistujalle -15 %, kolmannelle osallistujalle -20 % ja neljännelle ja sitä seuraaville osallistujille -25 % alennus osallistumismaksusta.
  • Alennukset huomioidaan laskutusvaiheessa ja kaikki osallistumismaksut laskutetaan tapahtuman jälkeen. Vesihuoltopäivillä ei ole yhden päivän osallistumismaksua.
  • Edullisempi hinta on voimassa 20.10. asti.

Lisätietoja Vesilaitosyhdistyksen toimistolta sähköpostilla vvy@vvy.fi

Jaa sivu:

Tulosta