facebook twitter

Vesihuoltolaitosten johdon neuvottelupäivät 4.-6.9.2019 Rovaniemellä

Vesihuoltolaitosten johdon vuosittainen ajankohtaisseminaari.

Neuvottelupäivien aluksi saamme NEVE monialakonsernin terveiset ja voimme valita vaihtoehtoisista aiheista joko vesihuoltolaitosten kansainvälistymisen tai yhteistoimintajäsenten strategia- ja toimintakartat.  Tämän jälkeen kuulemme työn tuottavuudesta ja työhyvinvoinnista sekä pohdimme, mitä työhyvinvointi on vesihuoltolaitoksella nyt ja tulevaisuudessa. Päivän viimeisenä aiheena on riskiarviointiin perustuvat vesilaitostarkastukset.

Torstaina kuulemme vesihuoltolaitosten häiriötilanneselvityksestä ja annamme evästyksiä VVY:n strategian laadintaan. Iltapäivällä parannamme työhyvinvointia joko Karhunpesän maastossa tai vaihtoehtoisesti ylittämällä Napapiiri golfaten.

Perjantain aiheina ovat ajankohtaiskatsaukset talousvesistä ja varautumisesta, jätevesistä, oikeustapauksista ja viranomaisratkaisuista. Lisäksi kuulemme vesipuitedirektiivistä VesiPOKE- ja LupaMuutos -hankkeista.

Vesihuoltolaitosten johdon neuvottelupäivät 4.-6.9. Rovaniemellä. Tutustu ohjelmaan koulutuskalenterissa. Ilmoittautumiset suoraan toimistolle osoitteella koulutus(a)vvy.fi.

 

Jaa sivu:

Tulosta