facebook twitter

Vesihuoltolaitosten työturvallisuuspäivät 18.-19.9.2019 Kuopiossa

Päivien yhteydessä on mahdollista suorittaa työturvallisuuskortti.

Vesilaitosyhdistys järjestää Vesihuoltolaitosten työturvallisuuspäivät Kuopiossa 18.-19.9.2019. Päivien yhteydessä on mahdollista suorittaa työturvallisuuskortti.

Koulutuksessa paneudutaan tarkemmin kaivantoturvallisuuteen ja vesihuoltolaitosten kemikaaliasioihin. Ensimmäisenä päivän asioita pohditaan Original Sokos Hotel Puijonsarven koulutustiloissa. Jälkimmäinen päivä järjestetään Kuopion Korvaharjun työturvallisuuden harjoitusalueella.

Vesihuoltolaitosten työturvallisuuspäivillä työturvallisuuskorttikoulutus on jaettu kahdelle päivälle: ensimmäisenä päivänä perehdytään yhteiseen turvalliseen työpaikkaan liittyviin asioihin: nolla tapaturmaa -periaatteeseen, yhteiseen työpaikkaan ja sen toimijoihin, työturvallisuusvastuisiin ja työsuojeluorganisaatioon sekä perehdyttämiseen liittyviin asioihin. Lisäksi pohditaan riskien hallintaa sekä vesihuoltolaitoksilla ja siellä työskenneltäessä esiintyviä vaaroja.  Toisena päivänä harjoitusalueella tunnistetaan oman työn vaaroja ja kuormitustekijöitä. 

Kemikaaliturvallisuudesta vesihuoltolaitoksilla puhuu Markku Lehtola Kuopion Vedestä ja kaivantoturvallisuudesta Eero Honka Työturvallisuuskeskuksesta. Työturvallisuuden harjoitusalueella isäntänä ja vastuullisena kouluttajana on Tapani Hartikainen, TTH Turvatapa. Työturvallisuuskorttikouluttajana toimii Anna-Maija Hallikas, Mykon Oy.

Työturvallisuuden harjoitusalueen nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.ttha.fi/. Kuopion Vesi on ollut mukana toteuttamassa harjoitusaluetta.

 

Katso Vesihuoltolaitosten työturvallisuuspäivien ohjelma ja ilmoittaudu viimeistään 3.9.

Tervetuloa!

 

 

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta