facebook twitter

Haussa ansiokas talous- tai jätevesien puhdistaja

Palkintoraati pyytää ehdotuksia vuoden 2019 Kemira-palkinnon saajaksi.

Kemira-palkinto annetaan veden tai jäteveden puhdistuksen hyväksi tehdystä työstä. Palkinto voidaan myöntää edellisenä vuonna tehdystä tai pidempiaikaisesta työstä vesienpuhdistuksen hyväksi. Palkinnon saaja on voinut edistää kemiallista tai biologista vesienpuhdistusta vesi- ja viemärilaitoksilla esimerkiksi käytännön sitoutuneella työllä, tieteellisillä tai teknisillä ansioilla tai positiivista julkisuutta luomalla.

Kemira-palkinnon on perustanut vuonna 1996 Kemira Oyj ja se luovutetaan vuosittain Vesilaitosyhdistyksen toimesta valtakunnallisten vesihuoltopäivien yhteydessä. Palkinnon saajasta päättää Vesilaitosyhdistyksen hallituksen nimeämä raati, jossa on edustajat vesihuoltolaitoksilta, Vesilaitosyhdistyksestä, alan korkeakoulusta tai tutkimuslaitoksesta sekä Kemira Oyj:stä. Palkinnon arvo on 4.000 €. Aiemmin Kemira-palkitut löytyvät täältä

VVY kannustaa vesihuoltolaitoksia ja muita alan toimijoita ehdottamaan laitoksilla käytännön veden- tai jätevedenpuhdistustehtävissä tai muuten vesienpuhdistuksessa ansioituneita henkilöitä palkinnon saajaksi. Ehdotukset vuoden 2019 palkinnon saajaksi pyydetään toimittamaan perusteluineen viimeistään 31.3.2019 Riina Liikaselle (riina.liikanen@vvy.fi), joka toimii palkintoraadin sihteerinä.

Jaa sivu:

Tulosta