facebook twitter

Tiedätkö, mitä pihanurmesi alla piilee?

Esite, jonka avulla laitokset voivat kannustaa kiinteistöjä huolehtimaan vuotovesien vähentämisestä. Esite on sellaisenaan käyttökelpoinen niillä laitoksilla, joilla hulevesistä huolehtii laitos ja vastuuraja on runkoputkissa.

 

Esite on apuna, kun vesihuoltolaitosten henkilöstö kertoo kiinteistön vesihuoltovastuista kiinteistönomistajille. Materiaali kannattaa painattaa tai toimittaa sähköisesti niille kiinteistöille, joille aihe on ajankohtainen.

Tiedätkö, mitä pihanurmesi alla piilee? esite pdf-muodossa

Esite on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja engalnniksi, katso tästä linkistä.

Kiinteistölle jaettavaksi tarkoitetussa esitteessä mm.

  • Vanhat tonttijohdot ovat riski
  • Ympäristö ja oma kukkaro
  •  Mitä kannattaa tehdä?
  •  Muistilista sekä tilaa laitoksen yhteystiedoilla ja logolle

Kyseessä on Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston rahoittama hanke, jolla tähdätään vuotovesimäärien vähenemiseen vesi- ja viemäriverkoissa. Hankkeessa kootaan vesihuoltolaitosten erilaiset toimintatavat yhteen ja tiivistetään hyvät käytännöt selkeäksi toimintaohjeeksi laitoksille.

Kiinteistöjen hulevesikampanja

Kevään 2018 kuluessa toteutetaan toisessa Kehittämisrahaston hankkeessa markkinointikonsepti hulevesikampanjoinnille.  Markkinointikonseptin tavoite on saada yksi yhteinen ”ääni” eri puolella Suomea toteutettaville hulevesikampanjoille. Jäsenlaitosten käyttöön saadaan yhteinen visuaalinen ilme, huomiota herättävä kampanjaviesti sekä markkinointimateriaalien taittopohjia.  Lisätietoja kampanjasta tiedottaja Eeva Hörkkö, eeva.horkko@vvy.fi

Jaa sivu:

Tulosta