facebook twitter

Jo 800 ilmoittautunut Vesihuoltopäiville, tule sinäkin

Vesihuolto 2018 -päivät järjestetään Holiday Club Saimaassa, Rauhassa 23.-24.5.

Vesihuolto 2018 -päivien lähialueen hotelleissa on vielä tilaa. Ilmoittautumisen vahvistusviestissä tulee ohje majoitusvarauksen tekemiseen. Imatran Kylpylän ja tapahtumahotellin välille on järjestetty kuljetus, joka sisältyy osallistumismaksuun. Aikataulut julkaistaan kotisivuillamme lähempänä tapahtumaa ja niistä tiedotetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. 

Helsingin suunnasta tulevien on mahdollista varata yhteiskuljetus Vesihuoltopäivien omaan junavaunuun. Hintaan sisältyvät junaliput sekä bussikuljetus tapahtumahotellin, Imatran kylpylän ja Imatran rautatieaseman välillä. Yhteiskuljetusjunavuorojen tarkemmat tiedot löytyvät ilmoittautumislomakkeesta.

Tiistai-iltana tapahtumahotellilla järjestetään Etkot, jonne kaikki Vesihuoltopäivien kuulijat ja näytteilleasettajat ovat tervetulleita, iltapalan hinta on 20 €/hlö. Etkoille on ilmoittautunut jo runsaasti väkeä, kerrothan tulostasi ilmoittautumisen yhteydessä. Keskiviikkona järjestettävä perinteinen Vesiväki-illanvietto ruokailuineen sisältyy osallistumismaksuun.

Holiday Club Saimaan tiloissa järjestetään Vesityökorttikoulutus ja talousvesihygieeninen osaamistestaus tiistaina 22.5. Koulutukseen ja testiin tulee ilmoittautua viimeistään 8.5. koulutuskalenterin kautta.

Vesihuollon kehittämistyöpaja järjestetään torstaina 24.5. klo 10-12.30 kokoustilassa Saimaa. Järjestelyjen vuoksi työpajaan tulee ilmoittautua ennakkoon. Mukaan pääsee 36 ensin ilmoittautunutta. Kehittämistyöpaja sisältyy Vesihuoltopäivien osallistumismaksuun.

FiSTT ry (Suomen kaivamattoman tekniikan yhdistys) järjestää kolmannen vuosikonferenssinsa samassa paikassa 24.-25.5. Vesihuoltopäivillä ja FiSTTin konferenssilla on yhteistä ohjelmaa torstaina 24.5. iltapäivällä. Vesihuoltopäivien osallistujat voivat ilmoittautua erikoishintaan myös FiSTTin konferenssiin samalla kertaa.

Tervetuloa!

 

Jaa sivu:

Tulosta