facebook twitter

Ohjeet VVY:n jäsensivun ja verkkokaupan kirjautumiseen

Jäsensivuillamme (extranet) ja verkkokaupassa on molemmissa käytössä kertakirjautuminen. Löydät ne hieman eri kohdista verkkopalvelustamme.

VVY:n jäsensivuilla (extranet) on käytössä kertakirjautuminen, jonka löydät kotisivun ylämarginaalista oikealta. Kaikki ne, varsinaisten jäsenten työntekijät, joiden tiedot ovat VVY:n jäsenrekisterissä voivat käyttää kertakirjautumista.

Ohje jäsensivujen kertakirjautumiseen:

  1. Jäsensivuille kirjaudutaan kotisivun www.vvy.fi etusivulla, ylämarginaalissa, oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta  ”kirjaudu” kohdasta.
  2. Lisää esiin tulevaan ”Kirjaudu palveluun” kohtaan sähköpostiosoitteesi ja paina ”kirjaudu”.
  3. Näkyviin tulee viesti: Voit kirjautua palveluun vastaanottamasi sähköpostin kirjautumislinkillä tai palvelutunnuksella. 
  4. Avaa sähköpostisi, saat hetken kuluttua sähköpostiviestin, jossa on kertakirjautumisen mahdollistava linkki. Tarvittaessa tarkista roskapostisi. Kyseessä on ”VVY kirjautuminen” nimisen tahon lähettämä viesti, jonka otsikko on ”Kirjautumislinkki”. Klikkaa linkkiä, jolloin extranet avautuu. Kirjautumislinkki on voimassa jonkin aikaa. Jos se on ehtinyt vanhentua, tulee tehdä uusi kirjautuminen VVY:n kotisivun oikeasta ylänurkasta.
  5. Kun olet kirjautunut jäsensivuille. Yläpalkissa on valikko, jossa vaihtoehdot: Korona - Työryhmät – Julkaisut – Jäsenkirjeet – Usein kysyttyjä kysymyksiä.  Mikäli valikko ei näy, klikkaa kerran Extranet "veden räiskeet" kuvaa, jolloin sivu latautuu uudelleen.

VVY:n verkkokaupassa on myös käytössä kertakirjautuminen, jonka löydät, kun olet kotisivuillamme verkkokaupassa osoitteessa https://www.vvy.fi/verkkokauppa/ Verkkokauppaan kirjautuminen tehdään Ostoskori-painikkeen viereisessä olevasta Kirjaudu-painikkeesta. Kaikki ne, varsinaisten jäsenten ja yhteistoimintajäsenten työntekijät, joiden tiedot ovat VVY:n jäsenrekisterissä voivat käyttää verkkokaupan kertakirjautumista.

VVY:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste. Jäsenrekisteriin liittyvät tiedustelut ja päivitykset toivomme s-postilla Heli Ala-Pohja, heli.ala-pohja(a)vy.fi

Jaa sivu:

Tulosta