facebook twitter

Vesilaitosyhdistyksessä asiantuntijatehtävissä Paula Lindell

 

Tervehdys VVY:n toimistolta! Olen Paula Lindell ja toimin tällä hetkellä VVY:llä asiantuntijana liittyen jätevesiin, lietteeseen, hulevesiin ja ympäristön tilaan. Työpestini on sijaisuus helmikuun alusta syyskuun loppuun vesiasiainpäällikön Saijariina Toivikon toimiessa tuon ajan Nurmijärven Veden johtajan sijaisena. Kun Saijariina lokakuun alussa palaa takaisin toimeensa VVY:lle, siirryn minä vuorostani takaisin tehtäviini HSY:lle.

Kevään aikana työajastani aimo osa on kulunut lietteeseen liittyviin asioihin lietteen hyötykäyttöön liittyvän kansallisen keskustelun käydessä vilkkaana. Osallistun myös useampiin kansallisiin työryhmiin ja hankkeisiin vesihuoltoalan edustajana sekä toimin asiantuntijana jäsenistön suuntaan. Työtehtäviini VVY:llä kuuluu kansallisen edunvalvonnan lisäksi myös Euroopan tason edunvalvonta Euroopan vesihuoltojärjestöjen yhteisjärjestön EurEau:n sekä HELCOM työskentelyn myötä.

Työntäyteinen kevät on tuonut uusia näkökulmia toimialan asioihin sekä laajentanut omaa kokemustani sekä osaamistani. Vesihuoltoalalla parasta on yhteen hiileen puhaltaminen kilpailutilanteen sijaan ja sen voimalla alaa on hyvä viedä jatkossakin eteenpäin.

Mukavaa kesää toivottaen,
Paula Lindell
vesihuoltoinsinööri

Jaa sivu:

Tulosta