facebook twitter

Vesilaitosyhdistyksen vuosikokous on 19.4.2018

Tapahtumapaikkana Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Hki.

Vuosikokousedustajat ovat perinteisesti voineet osallistua Vesihuoltolaitosten hallinto- ja talousseminaarin lounaalle ennen vuosikokousta alkaen kello 11.30. Pyydämme niitä, jotka tulevat pelkästään vuosikokoukseen ja aikovat osallistua lounaalle ilmoittautumaan pikimmiten s-postilla heli.tappola@vvy.fi

Vuosikokousedustajien ilmoittautuminen ja valtakirjojen vastaanotto alkaa kello 12.00 ja vuosikokous klo 13.00.

Vuosikokouksen valtakirjat

Osakeyhtiömuotoisten ja osuuskuntamuotoisten jäsenten toimitusjohtajat eivät tarvitse valtakirjaa. Sen sijaan muut tarvitsevat valtakirjan. VVY:n toimisto suosittelee, että VVY:n toimistoon toimitettaisiin pysyvä valtakirja esim. vesihuoltolaitoksen johtajalle - ei siis tietylle henkilölle. Päätösvaltaisuuden varmistamiseksi pyydämme tarkistamaan myös vanhoista valtakirjoista, että erityisesti laitoksenne nimi ja Vesilaitosyhdistyksen nimi on oikein kirjoitettu.

Myös VVY:n yhteistoimintajäsenet voivat osallistua vuosikokoukseen. Yhteistoimintajäsenellä on oikeus osallistua yhdistyksen kokouksissa keskusteluun, mutta ei päätöksentekoon.

Vuosikokousta ennen on samassa paikassa Vesihuoltolaitosten hallinto- ja talousseminaari 18. – 19.4.2018. Lisätietoja seminaarista.

 

Jaa sivu: