facebook twitter

Vesilaitosyhdistyksen vuosikokous on 19.4.2018

Osakeyhtiömuotoisten ja osuuskuntamuotoisten jäsenten toimitusjohtajat eivät tarvitse valtakirjaa. Sen sijaan muut tarvitsevat valtakirjan.

Tapahtumapaikkana Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Hki.

Vuosikokousedustajat ovat perinteisesti voineet osallistua Vesihuoltolaitosten hallinto- ja talousseminaarin lounaalle ennen vuosikokousta alkaen kello 11.30. Pyydämme niitä, jotka tulevat pelkästään vuosikokoukseen ja aikovat osallistua lounaalle ilmoittautumaan pikimmiten s-postilla heli.tappola@vvy.fi

Vuosikokousedustajien ilmoittautuminen ja valtakirjojen vastaanotto alkaa kello 12.00 ja vuosikokous klo 13.00.

Vuosikokouksen valtakirjat

Osakeyhtiömuotoisten ja osuuskuntamuotoisten jäsenten toimitusjohtajat eivät tarvitse valtakirjaa. Sen sijaan muut tarvitsevat valtakirjan. VVY:n toimisto suosittelee, että VVY:n toimistoon toimitettaisiin pysyvä valtakirja esim. vesihuoltolaitoksen johtajalle - ei siis tietylle henkilölle. Päätösvaltaisuuden varmistamiseksi pyydämme tarkistamaan myös vanhoista valtakirjoista, että erityisesti laitoksenne nimi ja Vesilaitosyhdistyksen nimi on oikein kirjoitettu.

Myös VVY:n yhteistoimintajäsenet voivat osallistua vuosikokoukseen. Yhteistoimintajäsenellä on oikeus osallistua yhdistyksen kokouksissa keskusteluun, mutta ei päätöksentekoon.

Vuosikokousta ennen on samassa paikassa Vesihuoltolaitosten hallinto- ja talousseminaari 18. – 19.4.2018. Lisätietoja seminaarista.

 

Jaa sivu:

Tulosta