facebook twitter

Ohje VVY:n jäsensivujen kertakirjautumiseen

VVY:n jäsensivuilla (extranet) on käytössä kertakirjautuminen. Kaikki ne varsinaisten jäsenten työntekijät, joiden tiedot ovat VVY:n jäsenrekisterissä voivat käyttää kertakirjautumista.

VVY:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste. Jäsenrekisteriin liittyvät tiedustelut ja päivitykset toivomme s-postilla Heli Ala-Pohja, heli.ala-pohja(a)vy.fi

Ohje kertakirjautumiseen:

  1. Jäsensivuille kirjaudutaan kotisivun www.vvy.fi etusivulla oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta  ”kirjaudu” kohdasta.
  2. Lisää esiin tulevaan ”Kirjaudu palveluun” kohtaan sähköpostiosoitteesi ja paina ”kirjaudu”.
  3. Näkyviin tulee viesti: Voit kirjautua palveluun vastaanottamasi sähköpostin kirjautumislinkillä tai palvelutunnuksella. 
  4. Avaa sähköpostisi, saat hetken kuluttua sähköpostiviestin, jossa on kertakirjautumisen mahdollistava linkki. Tarvittaessa tarkista roskapostisi. Kyseessä on ”VVY kirjautuminen” nimisen tahon lähettämä viesti, jonka otsikko on ”Kirjautumislinkki”. Klikkaa linkkiä, jolloin extranet avautuu. Kirjautumislinkki on voimassa jonkin aikaa. Jos se on ehtinyt vanhentua, tulee tehdä uusi kirjautuminen VVY:n kotisivun oikeasta ylänurkasta.
  5. Kun olet kirjautunut jäsensivuille. Yläpalkissa on valikko, jossa vaihtoehdot: Korona - Työryhmät – Julkaisut – Jäsenkirjeet – Usein kysyttyjä kysymyksiä.  Mikäli valikko ei näy, klikkaa kerran Extranet "veden räiskeet "kuvaa, jolloin sivu latautuu uudelleen.

 

Jaa sivu:

Tulosta