facebook twitter

Kansainvälisty kotikulmilla

Pohjoismainen jätevesikonferenssi järjestetään tänä syksynä jo 16. kerran. Tällä kertaa voit osallistua kansainväliseen konferenssiin noin kuukauden päästä Helsingissä 23.–25.9.2019. Ajan saatossa konferenssi on kehittynyt sisällöltään jatkuvasti laajemmaksi ja monipuolisemmaksi.

Pohjoismainen jätevesikonferenssi järjestetään tänä syksynä jo 16. kerran. Tällä kertaa voit osallistua kansainväliseen konferenssiin noin kuukauden päästä Helsingissä 23. – 25.9.2019. Ajan saatossa konferenssin on kehittynyt sisällöltään jatkuvasti laajemmaksi ja monipuolisemmaksi. Jätevedenpuhdistuksen uusia haasteita tarkastellaan eri näkökulmista.  Myös kiertotalous, ilmastonmuutokseen sopeutuminen, huleveden hallinta ja viemäriverkostot ovat vahvasti mukana konferenssin ohjelmassa.  Konferenssissa kuulet käytännön kokemuksista sekä viimeisintä tutkimustietoa pohjoismaista ja voit osallistua keskusteluun alan aiheista. Tule mukaan verkostoitumaan ja kehittämään osaamistasi!

konferenssin pääteemat:

•                          jäteveden käsittely

•                          kiertotalous

•                          viemäriverkostot

•                          hulevesien hallinta ja ilmastonmuutokseen sopeutuminen Pohjoismaissa

Kaikista pääteemoista on oma laaja ohjelmakokonaisuutensa ja rinnakkaisia esitelmiä kuullaankin läpi konferenssin jatkuvasti vähintään neljässä eri tilassa. Nordiwa2019 Konferenssin ohjelmaan kuuluu niin ajankohtaisia keynote-esityksiä, kiinnostavia esitelmiä kuin työpajoja. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus vierailla pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa tutustumiskohteissa.

Ohjelma ja lisää tietoa tapahtumasta konferenssin verkkosivulta https://www.nordiwa.org/

Tapahtumapaikkana on Jätkäsaaressa sijaitseva Clarion Hotel Helsinki. Konferenssi on johtava pohjoismainen tapahtuma vesialan ammattilaisille, asiantuntijoille ja käytännön toteuttajille: vesihuoltolaitosten ja kuntien työntekijöille, johtajille, suunnittelijoille, tutkijoille, viranomaisille, insinööreille ja konsulteille. Konferenssin kieli on englanti.

Konferenssin toteuttamisen päävastuu on Vesilaitosyhdistyksellä. Lisäksi ohjelmatoimikunnassa ovat mukana Danva, Samorka, Svenskt Vatten, Norsk Vann sekä kansallisten IWA-komiteoiden edustajat.

Ohjelmatoimikunnan puheenjohtaja

Saijariina Toivikko

Vesilaitosyhdistys

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta