facebook twitter

Internet Explorer selaimella haasteita VVY:n uuden kotisivun käytössä

Chrome selaimella uuden kotisivun toiminta on sujunut.

 

Tutussa osoitteessa www.vvy.fi on avattu uudella sovelluksella toteutetut kotisivut. Samalla VVY:n koulutuskalenteri ja Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston hankerekisteri saivat päivitetyt versiot.

Kotisivujen sisältö täydentyy hankkeen edetessä. VVY verkkopalveluiden uudistus etenee vaiheittain, esimerkiksi varsinaisille jäsenille tarkoitetut jäsensivut (ekstranet) otetaan käyttöön kevään kuluessa. 

VVY:n uusi verkkopalvelu on totutettu responsiivisesti, jolloin sisällöt skaalautuvat automaattisesti käytettävän päätelaitteen mukaan. Kotisivut ovat entistä paremmin käytettävissä paitsi tietokoneella myös erilaisilla mobiililaitteilla. Etusivulta löytyvä sosiaalisen median -seinä tuo esiin myös muissa viestintäkanavissa tapahtuvaa keskustelua.

VVY:n verkkopalvelu on keskeinen vesihuoltoalan asiantuntijatiedon välittämisen väline sekä tiedotuskanavana VVY:n jäsenistölle ja muille yhteistyökumppaneille. Panostamme siihen, että VVY:n uutis- ja tiedotetarjonta avaavat näkymän toimialan ajankohtaisiin asioihin. 

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta