facebook twitter

Äänestä suosikkiasi Vuoden yhteisrakentamisteoksi

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin yhteistyössä alan toimijoiden kanssa järjestämässä Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailussa etsittiin uusia toimintatapoja, joilla eri infraverkkojen rakentaminen yhteistyössä helpottuisi, säästettäisiin rakentamiskustannuksia sekä parannettaisiin verkkojen laatua sekä toimivuutta.

Mukaan saatiin kattava joukko loistavia hankkeita eri puolilta Suomea.

On aika äänestää yleisön voittajasuosikkia Vuoden yhteisrakentamisteko 2019 -kilpailussa! Äänestyksen perusteella jaetaan yleisön suosikki -palkinto.

Tutustu kilpailuhankkeisiin  ja äänestä suosikkiasi!

Äänestysaikaa on 24.10. asti.

Yhteisrakentaminen tuo merkittäviä säästöjä infrahankkeissa

Euroopan komission tuoreen tutkimuksen mukaan yhteisrakentamisen avulla voidaan säästää jopa 40-50 % maankaivuukustannuksista infrahankkeissa. "Meidän täytyy katsoa asioita laajemmasta näkökulmasta ja nähdä yhteistyön todellinen voima verkkojen kustannustehokkaassa rakentamisessa. On selvää, että digitaalinen Suomi rakennetaan yhdessä. Kattava infra on kuntien elinvoimatekijä", painottaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin pääjohtaja Kirsi Karlamaa.

Yhteisrakentamisen edistämisessä mukana laaja rintama keskeisiä toimijoita

Yhteisrakentamisteko 2019 -kilpailun järjestäjätahoihin Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin lisäksi kuuluvat Energiateollisuus, Energiavirasto, FiCom, Finnet-liitto, Kuntaliitto, liikenne- ja viestintäministeriö, Liikennevirasto, maa- ja metsätalousministeriö, Suomen Seutuverkot, Suomen Vesihuolto-osuuskunnat ja Vesilaitosyhdistys. Kilpailua tukemassa ovat lisäksi Caruna, DNA, Elenia, Elisa, Lounea, Pälkäneen Valokuituverkot, Sitowise ja Telia Finland.

Jaa sivu:

Tulosta