facebook twitter

Verkostot (ladattavat julkaisut)

Teema: Verkostot
Tällä sivulla on sekä VVY:n että muiden alan toimijoiden toteuttamia kyseiseen teemaan liittyviä vapaasti ladattavissa olevia ohjeita ja malleja. 

Pääset VVY:n verkkokauppaan, jossa myynnissä olevat julkaisumme tästä linkistä: Verkkokauppa.

Lisäksi Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston hankkeiden julkaisuihin voit tutustua Hankerekisterissä tästä linkistä: Hankerekisteri.

Ohjeiden ja julkaisuiden päivittäminen etenee kotisivujen käytöönoton jälkeen.

 

 

 

 • Kiinteistöjen tonttivesijohtojen ja -viemäreiden saneeraus

  22.10.2018

  Vesihuollon kehittämisrahaston rahoittamassa hankkeessa laadittiin käytössä olevista hyvistä toimintatavoista ohjeet ja suositukset laitoksille ja viranomaisille sekä työstettiin kiinteistöille esite.

 • Vesijohtomateriaalien vauriot ja käyttöikä Suomessa

  11.12.2017

  Vesi-Instituutti WANDERin julkaisussa on perustietoa vesijohtoverkostomateriaalien valinnan pohjaksi ja käyttöiän pidentämiseksi sekä talousveden laadun merkityksen arvioimiseksi materiaalien kestävyydelle.

 • Vesanlima loppuraportti

  11.12.2017

  Vesilaitosyhdistys yhdessä 18 vesihuoltolaitoksen ja kuuden alan yrityksen kanssa toteutti pääosin vuoden 2011 aikana ns. VESANLIMA –projektin (”Vesihuoltoverkostojen saneerauksen ja ylläpidon uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisohjelma”)

 • Viemärin tutkimusraportin mallitäyttö/VVY

  11.12.2017

  Vesilaitosyhdistys/Viemäreiden TV-kuvauksen tulkintaohje julkaisuun (Vesilaitosyhdistys, Helsinki 2005) on tehty liite viemärin tutkimusraportin mallitäyttö.

Jaa sivu:

Tulosta