facebook twitter

Talousveden hankinta & käsittelyjulkaisut

Kuva: LahtiAqua, Launeen vedenottamo, laitteistoa

Teema: Talousveden hankinta ja käsittely
Tällä sivulla on sekä VVY:n että muiden alan toimijoiden toteuttamia kyseiseen teemaan liittyviä vapaasti ladattavissa olevia ohjeita ja malleja.

Pääset VVY:n verkkokauppaan, jossa myynnissä olevat julkaisumme tästä linkistä: Verkkokauppa. Julkaisuja voi tilata myös sähköpostitse: vvy@vvy.fi
Lisäksi Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston hankkeiden julkaisuihin voit tutustua Hankerekisterissä tästä linkistä: Hankerekisteri.

 

 • Työkalu taudinaiheuttajien poistotehon arviointiin vedentuotantoketjussa

  5.11.2019

  Opas esittelee Norjassa kehitettyyn menetelmään perustuvan työkalun taudinaiheuttajien poistotehon arviointiin vedentuotantoketjussa. Työkalu auttaa vesilaitoksia ja suunnittelijoita määrittelemään tarvittavat ja riittävät toimenpiteet taudianaiheuttajien poistumisen varmistamiseksi vedentuotantoketjussa. Työkalu myös lisää ymmärrystä taudinaiheuttajien poistumiseen vaikuttavien käsittelyvaiheiden ja toimenpiteiden merkityksestä.

 • Esiselvitys mikromuovien esiintyvyydestä Suomen talousvesissä

  15.11.2018

  Markus Sillanpää, Julia Talvitie, Maiju Lehtiniemi ja Outi Setälä, Suomen ympäristökeskus (SYKE) Hannu Kiviranta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

 • Elintarvikkeiden ja talousveden riskit

  11.12.2017

  Eviran julkaisusta löytyy 40 vierasaineen kuvaukset ja niihin liittyvät uusimmat tutkimustiedot.

Jaa sivu:

Tulosta