facebook twitter

YT17-näyttelyssä ennätysmäärä näytteilleasettajia

Yhdyskuntatekniikka 2017 -näyttelyyn on ilmoittautunut 223 näytteilleasettajaa, mikä on uusi ennätys!

Näyttelyvieraat voivat varata tapaamisaikoja haluamiensa näytteilleasettajien kanssa MessuTreffi-palvelun kautta. Aikoja voi varata samassa yhteydessä, kun rekisteröityy näyttelyn kävijäksi.

 

B-hallin tietoiskulavalla tapahtuu! 

B-hallin tietoiskulavalla on ohjelmaa kumpanakin näyttelypäivänä. Tietoiskuja on kaikkiaan 36; ne kattavat koko infra-alan. Vesihuoltoväelle voi suositella esimerkiksi torstaiaamuna klo 9.30 Vesihuoltonuorten tapahtumasta terveisiä tuovaa puheenvuoroa: Miltä Suomen vesihuolto näyttäisi, jos se rakennettaisiin tyhjästä tänä päivänä.

 

Tutustu Oppilaitostoriin

Näyttelyssä on uutuutena Oppilaitostori, B190. Siellä toimintaansa esittelevät infra-alan koulutusta tarjoavat tahot.

 

YT17 uutuustuote -kilpailu 

YT17 uutuustuote -kilpailun suosikkiaan voi äänestää kesiviikkona 10.5. klo 9-19. Kilpailutuotteisiin voi tutustua osastolla B489 sekä kilpailuun osallistuvien näytteilleasettajien osastoilla. Kilpailutuotteet julkistetaan Yhdyskuntatekniikan nettisivuilla 27.4.2017. Kilpailun voittajat palkitaan B-hallin tietoiskulavalla to 11.5. klo 13.

 

Ennakkorekisteröidy kävijäksi 

Käy ennakkorekisteröitymässä kävijäksi (ellet osallistu Vesihuoltopäiville) sekä tutustumassa uutuustuotekilpailun tuotteisiin, näyttelyn ohjelmaan ja näytteilleasettajiin osoitteessa www.yhdyskuntatekniikka.fi.

 

Tapaamisiin Jyväskylässä!

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta