facebook twitter

Yhdyskuntatekniikka 2019 Jyväskylässä 15.-16.5.2019

Tervetuloa Suomen suurimpaan infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin. Samaan aikaan näyttelyn kanssa järjestetään mm. Vesihuolto 2019 -päivät.

Näyttely on kävijöille maksuton

Näyttelyvieraiden tulee rekisteröityä kävijäksi. Kätevimmin se käy rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon osoitteessa www.yhdyskuntatekniikka.fi. Toki rekisteröitymismahdollisuus on myös tapahtuman portilla, mutta jonot ovat mahdollisia. Näyttely on avoinna ke 15.5. klo 9-19 ja to 16.5. klo 9-15.

Huom! Jos olet osallistumassa Vesihuoltopäiville tai VVY:n koulutukseen, sinun ei tarvitse ilmoittautua näyttelyvieraaksi.

Näyttelyssä on monipuolinen ohjelma

Näyttelyosastojen lisäksi kannattaa tutustua näyttelyn ohjelmaan. B-hallin tietoiskulavalla voi seurata molempina näyttelypäivinä näytteilleasettajien tietoiskuja. Siellä ovat myös keskiviikon avajaiset. Niiden yhteydessä mm. palkitaan näyttelyn parhaat osastot. Keskiviikon uutuutena on Infra-alan monet osaajat -kilpailu, jonka etenemistä voi seurata D-hallissa. C-hallin mediatorilla voi tutustua Uutuustuotekilpailun tuotteisiin ja äänestää mieleistään sekä silmäillä alan ammattilehtiä.

Majoituskiintiöt näytteilleasettajille ja näyttelyvieraille 12.4. asti

YT19 näytteilleasettajille ja näyttelyvieraille on majoituksia saatavilla Jkl Bookingin kautta 12.4. asti. Tarkemmat ohjeet majoitusten varaamisesta saa sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

Näytteilleasettajaksi omalle tai yhteisosastolle, sisätiloihin tai ulkoalueelle  

Osaston rakentamiseen saa apua Jyväskylän Messujen näyttelytekniikalta. Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua 17.4. asti.

Tarkempia tietoja hinnoista, varaustilanteen ja yhteystietoja löydät täältä: http://www.yhdyskuntatekniikka.fi/naytteilleasettajille

Tavataan toukokuussa Jyväskylässä, siellä ovat alan parhaat!

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta