facebook twitter

VVY:n uutiskirje 22.5.2019 jakelussa

Uutisiin on 23.5. lisätty kuvia YT19-näyttelystä ja vesihuoltopäiviltä. Aiheena uutiskirjeessä mm. VVY:n hallitus myönsi neljä numeroitua kultaista ansiomerkkiä, vuoden 2019 Kemira-palkinto Risto Saariselle, VVY:n 60-vuotisjuhlastipendi diplomi-insinööri Essi Huntukselle sekä opas häiriötilanneviestinnän suunnitteluun, haitallisten aineiden esiintyminen vesiympäristössä, ympäristöön päätyvä lääkekuorma sekä muita ajankohtaisia aiheita.

Voit lukea uutiskirjeen: http://uutiskirje.vvy.fi/archive/show/345584

Tällä kertaa aiheina mm.
VVY:n numeroidut kultaiset ansiomerkit 2019

Vesilaitosyhdistys ja sen edeltäjät ovat vuodesta 1981 alkaen jakaneet numeroituja kultaisia ansiomerkkejä. Merkkien myöntämisen edellytyksinä ovat erityiset ansiot vesihuollon kehittämisen hyväksi maassamme tehdystä työstä. Ansiomerkin saaneet henkilöt ovat olleet poikkeuksellisen ansioituneita sekä alan asiantuntemusta omaavia. Vuonna 2019 Vesilaitosyhdistyksen hallitus on myöntänyt neljä numeroitua kultaista ansiomerkkiä.

Vuoden 2019 Kemira-palkinto

Vuoden 2019 Kemira-palkinto on myönnetty Risto Saariselle ansiokkaasta urasta vesihuollon parissa. Palkintoraati piti esimerkillisenä Saarisen aktiivista ja innostunutta toimintatapaa, joka on kehittänyt alaa ja sen julkisuuskuvaa.

VVY:n 60-vuotisjuhlastipendi diplomi-insinööri Essi Huntukselle

Vesilaitosyhdistyksen 60 -vuotisjuhlastipendi on myönnetty tänä vuonna diplomi-insinööri Essi Huntukselle diplomityöstä ”Katsaus tietomallien potentiaaliin vesihuoltoverkosto-omaisuuden hallinnassa”

 

Avajaisissa huomionosoituksia saaneet. Kuvaaja Tero Takalo-Eskola, Terotemedia.

Jaa sivu:

Tulosta