facebook twitter

Vesilaitosyhdistys hakee jätevesi- ja lieteasiantuntijaa (vesiasiain päällikköä)

Nykyisen asiantuntijan siirtyessä toiseen tehtävään organisaatiossamme haemme vakituiseen työsuhteeseen jätevesi- ja lieteasiantuntijaa (vesiasiain päällikköä). Hakemukset viimeistään 13.6.2021.

Vesilaitosyhdistys (VVY) on vesihuoltolaitosten toimialajärjestö, jonka jäseninä on lähes 300 vesihuoltolaitosta kattaen noin 90 % maamme vesihuollosta. Yhteistoimintajäseninä on noin 180 alalla toimivaa yritystä ja muuta alan yhteisöä. Vesilaitosyhdistys valvoo jäsentensä etuja, palvelee asiantuntemuksellaan jäsenlaitoksiaan sekä vahvistaa osaamista vesihuoltotoimialalla.­ Uuden strategiamme mukaisesti visiomme vuoteen 2030 on Maailman toimivin vesihuolto.https://www.vvy.fi/ajankohtaista/uutiset/vesilaitosyhdistyksen-strategia-visio-2030-ja-tiekartta-2021-2030/

Nykyisen asiantuntijan siirtyessä toiseen tehtävään organisaatiossamme haemme vakituiseen työsuhteeseen  jätevesi- ja lieteasiantuntijaa (vesiasiain päällikköä) 

Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti Vesilaitosyhdistyksen jätevesi- ja lieteasioihin liittyvä edunvalvonta ja kehittäminen. Edunvalvontaan osallistumme sekä Suomessa että EU-tasolla, lisäksi teemme yhteistyötä vastaavien pohjoismaisten toimialajärjestöjen kanssa. Kansallisessa edunvalvonnassa keskeistä on muun muassa vesiensuojeluun, vesienhoitoon, jätevesien ja lietteen käsittelyyn ja hyödyntämiseen sekä laajemminkin bio- ja kiertotalouteen liittyvän lainsäädännön valmisteluun ja toimeenpanoon vaikuttaminen ja sidosryhmäyhteistyö. EU-tason edunvalvonnassa pyrimme vaikuttamaan EU-direktiivien ja määräysten valmisteluun ensisijaisesti alan toimialajärjestöjen eurooppalaisen yhteistyöelimen EurEaun kautta. Työhösi liittyy osallistuminen EurEaun jätevesikomitean ja työryhmien työskentelyyn Suomen edustajana.

Edunvalvontaan ja vesihuoltolaitosten toimintaedellytysten edistämiseen sisältyy myös jätevesiin, lietteisiin, kiertotalouteen ja vesienhoitoon liittyvien kehittämishankkeiden valmistelu, johtaminen ja seuraaminen. Kehittämishankkeet toteutetaan pääosin Vesihuoltolaitosten kehittämisrahaston kautta, jota Vesilaitosyhdistys hallinnoi. Käynnissä olevan Kansallisen vesihuoltouudistuksen ja VVY:n uuden strategian myötä lähivuosina on näköpiirissä tarpeita useille kehittämishankkeille vastuualueellasi.

Edunvalvonnan ja kehittämisen ohella tehtävään liittyy myös osaamisalueeseesi liittyvien koulutusten valmistelua ja toteutusta yhteistyössä koulutusasiantuntijoidemme kanssa. Sidosryhmäyhteistyön ohella tehtäväalueesi teemoihin liittyvä viestintä muodostaa osan työstä. Työhösi liittyy ajoittain myös erilaisten tilaisuuksien järjestämistä toimistomme muun henkilöstön avustuksella. Tarvittaessa osallistut myös jäsenlaitoksille suunnattuun neuvontaan osaamisalueesi kysymyksissä.

Olet aktiivinen ja haasteita pelkäämätön henkilö, jolla on proaktiivinen, ennakkoluuloton ja kehittämishakuinen ote työhön. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja aikaisempaa kokemusta vesihuoltoalalta, erityisesti jätevesiin, hulevesiin ja lietteisiin liittyen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä, kykyä käsitellä laajoja asiakokoisuuksia sekä kykyä työskennellä itsenäisesti mutta joustavasti myös tiimissä. Laadit sujuvasti erilaisia tekstejä ja olet valmis esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa. Työhön liittyy kansainvälisiä yhteyksiä, joten erityisesti englannin ja ruotsin kielen taito on tarpeen.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden työskennellä vesihuoltoalan näköalapaikalla, yhteistyössä VVY:n toimiston 10 muun työntekijän kanssa. Työskentelet yhteistyössä myös VVY:n toimintaa tukevien vesihuoltolaitosten edustajista koostuvien asiantuntijaryhmien, erityisesti viemärilaitosryhmän kanssa.

Työn aloittamisen ajankohdasta voidaan neuvotella. Toivomme kuitenkin, että olisit käytettävissä viimeistään 1.9.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Osmo Seppälä, puh. (09) 8689 0122.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 13.6.2021 sähköpostilla osoitteeseen vvy@vvy.fi

Jaa sivu:

Tulosta