facebook twitter

Vesihuoltopoolin kriisiviestintäkoulutusta webinaarina

Vesihuoltopooli järjestää 5.6.2019 koulutuksen uusitun Vesihuoltolaitoksen häiriötilanne- ja kriisiviestintäohjeen tiimoilta.

Koulutuksissa käydään läpi keväällä 2019 uusittua Vesihuoltolaitoksen häiriötilanne- ja kriisiviestintäohjetta ja muutamia tapausesimerkkejä sekä tehdään simulaatioharjoituksia sosiaalisen median käytöstä häiriötilanneviestinnässä. Kouluttajana toimii johtava konsultti Maija Hakala viestintätoimisto Ahjosta. Hän on kirjoittanut uusitun kriisiviestintäohjeen ja myös vuonna 2008 tehdyn ohjetekstin. Maija on kokenut kriisiviestinnän kouluttaja vesilaitoksiin ja huoltovarmuuteen liittyvissä tilaisuuksissa sekä muilla toimialoilla.

Helsingissä poolin toiminnassa mukana oleville laitoksille järjestettävästä koulutuksesta lähetetään suora webinaari, jota seuraamaan voi ilmoittautua seuraavasta linkistä 3.6.2019 asti. Ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaarin seuraamiseksi ennen tilaisuutta.
Ilmoittautuminen: 5.6.2019 klo 13-16 Vesihuoltopoolin kriisiviestintäkoulutus suorana webinaarina https://vvy.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=139&tap=563

Lisätietoja kriisiviestintäkoulutuksesta voi kysyä vesihuoltopoolin valmiuspäällikkö Riina Liikaselta riina.liikanen@vvy.fi.  

Uusittu Vesihuoltolaitoksen häiriötilanne-ja kriisiviestintäohje on vapaasti ladattavissa VVY:n kotisivuilta suomeksi ja ruotsiksi www.vvy.fi/vesilaitosyhdistys/vesihuoltopooli/hairiotilanneviestintaohje/.

Vesihuoltopooli tukee vesihuoltoalan varautumista häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin. Vesihuoltopoolin toimisto on Vesilaitosyhdistyksessä ja poolin muina sopijapuolina ovat Huoltovarmuuskeskus  ja Suomen Kuntaliitto. 

Jaa sivu:

Tulosta