facebook twitter

Vesihuoltolaitosten johdon neuvottelupäivät Kalajoella

Johdon neuvottelupäivät järjestetään 11.-13.9.2018 Kalajoen Hiekkasärkillä Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa.

Tiistaina keskustellaan mm. Vesihuollon tila ja rakennemuutos -hankkeen tuloksista ja jatkotoimenpiteistä, maankäytön suunnittelun ja vesihuollon välisestä suhteesta sekä rakennuttamisen ja rakentamisen laadusta.

Keskiviikkona ohjelmassa on rinnakkaisia työpajoja. Tuossa yhteydessä mm. valmistellaan Vesilaitosyhdistyksen yhteistoimintajäsen jaoksen perustamista sekä keskustellaan vesihuoltolaitosten kansainvälisen toiminnan tarpeesta ja tavoista. Iltapäivä jatkuu katsauksella vesihuoltolaitosten edunvalvontaan EU:n tasolla. Iltapäivän lopuksi kuullaan tuoreita kuulumisia yhdyskuntajätevesidirektiivistä.

Torstaina vesihuoltolaitosten ajankohtaisia asioita käsitellään Vesilaitosyhdistyksen asiantuntijoiden johdolla. Aiheina ovat lieteasiat, vesienhoidon jatkosuunnittelu ja vesihuollon tilan raportointi. Aamupäivään mahtuu myös juomavesidirektiivin tilannekatsaus.

Perinteiselle tyky-osuudelle on varattu keskiviikon aamupäivä. Tyky-vaihtoehdot esitellään ilmoittautuneille elokuussa.

Junalla saapuville järjestetään linja-autokuljetus Kokkolan ja Ylivieskan rautatieasemilta tapahtumahotelliin.  Tarkempia tietoja Johdonpäivien ohjelmasta, kulkuyhteyksistä ja majoituksista löytyy Vesilaitosyhdistyksen koulutuskalenterista, jonka kautta voi myös ilmoittautua. Ilmoittautumisaikaa on 28.8.2018 asti. Tervetuloa!

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta