facebook twitter

#Vesihuolto2018 toukokuussa

Vesihuolto 2018 -päivät järjestetään Holiday Club Saimaa -kylpylässä Rauhassa 23.-24.5.2018.

Kuva: imatra.kuvat.fi

Ilmoittautuminen on käynnissä

Toukokuun Vesihuoltopäiville ilmoittautuminen on alkanut vilkkaana. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu kotisivuillamme: https://vvy.etapahtuma.fi/Koulutushaku/Koulutustuote/id/485
 

Tapahtumahotellissa on ke-to 23.-24.5. välisen yön hotellihuoneet täyteen varattu mutta muissa hotelleissa on vielä runsaasti huoneita varattavissa! Kiintiöhinnat ovat voimassa 20.4. asti tai niin kauan, kun huoneita riittää. Ilmoittautumisen vahvistusviestissä on ohje huonevarausten tekemiseen sekä kaikkien hotellien yhteystiedot.

 

Monipuolinen ohjelma

Vesihuoltopäivien ohjelmassa on yli 30 esitystä aiheina mm. hallinto, energia, talousvesi, verkostot, jätevesi, tiedonhallinta. Alan yritysten pystyttämässä näyttelyssä tapaat tuttuja ja uusia alan ammattilaisia. Paikalle odotetaan yli 750 kävijää. Tutustu sisältörikkaan ohjelman pdf-versioon tästä linkistä.
 

Tänä vuonna uutuutena on tiistaina saapuvien yhteiset ”etkot”. Illanvieton hinta on 20 €, käsittäen iltapalan ja ruokajuoman. Tiistain etkoille ilmoittaudutaan etukäteen tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se laskutetaan osallistumismaksun yhteydessä. Keskiviikon perinteiseen Vesiväki-iltaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se sisältyy osallistumismaksuun.

 

Vesityökorttikoulutus

Tiistaina järjestettävään Vesityökorttikoulutukseen tulee ilmoittautua erikseen. Ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät koulutuskalenterista: https://vvy.etapahtuma.fi/Koulutushaku/Koulutustuote/id/498

 

Yhteiskuljetus junalla Helsingin suunnasta

Vesihuoltopäiville on järjestetty yhteiskuljetus junalla Helsingin suunnasta saapuville ja junaan voi nousta myös väliasemilta. Valita voi joko meno-paluumatkan tai vain yhden suunnan. Hintaan sisältyvät junaliput sekä kuljetus Imatran asemalta Saimaan Kylpylään. Myös kuljetukset varataan ilmoittautumisen yhteydessä ja laskutetaan osallistumismaksun yhteydessä tapahtuman jälkeen.

 

FiSTT ry kolmas vuosikonferenssi samassa paikassa

FiSTT (Suomen kaivamattoman tekniikan yhdistys ry) järjestää vuosikonferenssin 24.-25.5. Saimaan Kylpylässä. Tapahtumilla on osittain yhteistä ohjelmaa torstaina ja Vesihuoltopäivien osallistujilla on mahdollisuus osallistua myös FiSTTin konferenssiin perjantaina. Osallistumismaksut molempiin tapahtumiin löytyvät ilmoittautumislomakkeelta ja ohjelmasta.


Tervetuloa alan tärkeimpään tapahtumaan kuulemaan luentoja ajankohtaisista aiheista, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan!

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta