facebook twitter

Toimistohenkilöiden koulutuspäivät 19.-20.9. Jyväskylässä - varaa majoitus pian

Tänä vuonna Vesihuoltolaitosten toimistohenkilöiden koulutuspäivillä pohditaan, kuinka vesihuoltolaitokset voisivat palvella asiakkaitaan nykyistäkin paremmin.

Aiheeseen liittyen kuullaan esimerkkejä siitä, kuinka asiakaskokemusta voidaan parantaa ja keskustellaan asiakastyytyväisyyteen liittyvistä asioista, myös sen mittaamisesta. Asiaan löytyy liittymiä Some vesihuoltolaitoksilla -hankkeesta, jota esitellään keskiviikkona. 

Keskiviikkona käsitellään lisäksi mm. erityisasiakkaiden kanssa tehtäviä sopimuksia sekä kerrataan sopimusten tekemisessä huomioitavia asioita. 

Torstaina ohjelmassa on tilannekatsaukset tietosuojadirektiivin edellyttämien toimenpiteiden toteutumiseen ja asiakaspalvelujärjestelmien uusimisen tilanteeseen. Maksuista ja laskutuksesta on oma osuutensa. Lisäksi perehdytään Venlan ja Veetin uusiin ominaisuuksiin ja tietojen syöttöön. Lounaan jälkeen tutustutaan Kuntaliiton ohjeeseen vesihuollon liittämisvelvollisuudesta taajamien ulkopuolisilla alueilla.

Vesihuoltolaitosten toimistohenkilöiden koulutuspäivien ohjelma on tiivis, mutta aikaa on varattu myös keskusteluun, tuttujen tapaamiseen ja yhteiseen iltaohjelmaan. Koulutus järjestetään uusitussa Original Sokos Hotel Alexandrassa.

Ilmoittautumisaikaa on 30.8.2018 asti. Majoituskiintiö raukeaa jo 18.8., joten majoitukset kannattaa varata pian. Tervetuloa!

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta