facebook twitter

Suunnittelu, rakentaminen ja saneeraus 30.10.-1.11.2018 Lahdessa

Voit osallistua yhteen teemapäivään tai vaikka kaikkiin - Ilmoittaudu 17.10. mennessä.

Suunnittelupäivän aluksi pohditaan rakennuttamista ja sen laatua sekä tutustutaan Betoniset viemärit ja hulevesijärjestelmät -käsikirjaan ja asbestisementtiputkien vuotokorjausohjeeseen. Lounaan jälkeen perehdytään vesihuollon toiminta-alueiden päivittämiseen sekä maanomistajalupiin ja niihin liittyviin korvauksiin. Lisäksi kuullaan Blue & Green infrasuunnittelusta sekä tietomallinnuksesta verkostosuunnittelussa.

Rakentamispäivän teemana on yhteisrakentaminen ja kuullaan kokemuksia Lahdesta ja Oulusta. Iltapäivän aiheina ovat  Tampereen keskuspuhdistamon rakennushanke ja siihen liittyvät kilpailutukset sekä kustannusten seuranta suunnittelusta toteutukseen. Päivän päätteeksi kuullaan 3D-teknologian hyödyntämisestä vedenalaisten putkilinjojen suunnittelussa ja rakentamisessa.

Saneerauspäivän kuluessa tutustutaan verkostojen tv-kuvauksessa huomioitaviin asioihin sekä kuvien tulkintaan ja hyödyntämiseen liittyviin asioihin, viemäriverkoston kuntotutkimusoppaaseen, mallinnuksen hyödyntämiseen saneeraussunnittelussa sekä PE-putkien ominaisuuksiin suhteessa kaivamattomiin menetelmiin. Laitosesimerkkinä kuullaan Raision purkukaivon ja viettoviemärin korjausurakasta.

Voit osallistua haluamaasi päivään, päiviin tai koko koulutukseen.

Tutustu koulutuksen monipuoliseen ohjelmaan ja ilmoittaudu koulutuskalenterissamme

Koulutus järjestetään Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella ja ilmoittautumisaikaa on 17.10.2018 asti. Tervetuloa!

 

Kuva: LahtiAqua

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta