facebook twitter

Sähköisten pdf-julkaisuidemme hinnat laskivat

ALV-lakimuutoksen ansiosta sähköisiin julkaisuihimme sovelletaan alennettua 10 prosentin verokantaa.

Vesilaitosyhdistys muutti Verohallinnon ilmoittamiin kriteereihin soveltuvien sähköisten julkaisujen verolliset hinnat. Näin pdf-julkaisuidemme hinnat laskivat 1.7.2019 arvonlisäveron erotuksen verran (alv 24 % -> alv 10 %).

Arvonlisäverolaki (AVL) muuttui 1.7.2019. Muutoksen seurauksena painettujen kirjojen ja sanomalehtien lisäksi myös sähköisiin kirjoihin ja sanoma- ja aikakauslehtiin sekä lehtien irtonumeromyyntiin sovelletaan alennettua 10 prosentin verokantaa.

VVY:n ammattijulkaisuissa on  myös runsaasti kaikille aivan maksuttomia pdf-julkaisuja, tutustu aineistoon verkkokaupassa tästä linkistä.

Alla joitakin pdf-julkaisuja, joiden hinnat alenivat: 

  • Liittymis- ja käyttösopimuksen sopimusehdot (malli), 2016 pdf ja word hinta 22 euroa ja jäsenille 13 euroa. (Kyseinen julkaisu on varsinaisille jäsenille maksuton, mikäli he lataavat sen itse jäsensivuilta eli kirjautumalla ekstranet-palveluun www.vvy.fi sivustolla). Tutustu lisää.
  • Vesihuoltolaitoksen yleiset toimitusehdot (malli), 2016 pdf ja word hinta 22 euroa ja jäsenille 13 euroa. (Kyseinen julkaisu on varsinaisille jäsenille maksuton, mikäli he lataavat sen itse jäsensivuilta eli kirjautumalla ekstranet-palveluun www.vvy.fi sivustolla). Tutustu lisää.
  • Vesihuoltolaitosten maksuja koskevat ohjeet ja suositukset, 2017, pdf  hinta 22 euroa ja jäsenille 13 euroa. (Kyseinen julkaisu on varsinaisille jäsenille maksuton, mikäli he lataavat sen itse jäsensivuilta eli kirjautumalla ekstranet-palveluun www.vvy.fi sivustolla)Tutustu lisää.
  • Vesijohtojen ja viemäreiden saneeraustöiden rakennuttamisasiakirjat, 2013 pdf hinta 36 euroa ja jäsenille 22 euroa. Tutustu lisää.
  • Vesijohtoverkostojen putkirikkotilanteet ja niiden hallittu korjaaminen, pdf  hinta 22 euroa ja jäsenille 13 euroa. Tutustu lisää.
  • Viemärikaivojen kuntotutkimusohje, 2013 pdf, hinta 36 euroa jäsenille 22 euroa.Tutustu lisää.
  • Vuotovesien hallinta - Vesijohtovuotojen vähentäminen, 2012 pdf, hinta 45 euroa, jäsenille 27 euroa.Tutustu lisää.
  • Sprinklerilaitteistojen liittäminen vh-laitoksen vesijohtoverkostoon, pdf, 2011 hinta 36 euroa ja jäsenille 22 euroa.Tutustu lisää.
  • Teollisuusjätevesiopas (pdf), Asumajätevesistä poikkeavien jätevesien johtaminen viemäriin, 2016 hinta 55 euroa, jäsenille 35 euroa. (Kyseinen julkaisu on varsinaisille jäsenille maksuton, mikäli he lataavat sen itse jäsensivuilta eli kirjautumalla ekstranet-palveluun www.vvy.fi sivustolla). Tutustu lisää.

 

VVY:n jäsensivuilla (extranet) on käytössä kertakirjautuminen. Kaikki ne varsinaisten jäsenten työntekijät, joiden tiedot ovat VVY:n jäsenrekisterissä voivat käyttää kertakirjautumista. Ohje VVY:n jäsensivujen kertakirjautumiseen.

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta