facebook twitter

Osallistu, opi ja vaikuta

Etsimme jäsenlaitoksiemme työntekijöitä kehittämään koulutuksia kanssamme. Osallistumalla koulutukseen ja kertomalla kokemuksesi vaikutat tulevaan koulutustoimintaan.

Haluamme tarjota aidosti vesihuoltokentän tarpeita vastaavia koulutuksia ja se onnistuu parhaiten ottamalla jäsenemme mukaan koulutusten kehittämistyöhön. Etsimme jäsenlaitoksien työntekijöitä, jotka osallistuisivat koulutukseen ja kertoisivat siitä koulutuskokemuksensa. 

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, samalla opit ja vaikutat

Mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa jäsenlaitoksen työntekijä työvuosista tai tehtävänkuvasta riippumatta. Avoin ja kiinnostunut asenne riittää. Mukaan valitut osallistuvat normaalisti koulutuksen ohjelmaan, mutta kirjaavat samalla kokemuksiaan ennalta sovitulla tavalla. Tämän lisäksi heitä haastatellaan koulutuksen yhteydessä tai sen jälkeen. Osallistujien kokemuksista voidaan julkaista kokemustarinoita lyhyinä videoina tai kuvallisina juttuina VVY:n uutiskirjeessä tai nettisivuilla.

Kampanjassa on mukana toimistohenkilöiden koulutuspäivät, sähkö- ja automaatiopäivät, varautumiskoulutus, lainsäädäntöpäivä sekä suunnittelu, rakentaminen ja saneeraus -koulutus. Tutustu näihin koulutuksiin  koulutuskalenterissamme ja ilmoita kiinnostuksesi 30.8.2019 mennessä tällä lomakkeella. Kaikkien ilmoittautuneiden joukosta arvomme 1-3 osallistujaa syksyn koulutuksiin. Osallistujilta ei peritä koulutuksesta osallistumismaksua. Matkakuluja tai päivärahoja ei koulutuspäiviltä makseta. Lisätietoja: Koulutuspäällikkö Katri Henttonen, katri.henttonen(at)vvy.fi

Koulutukseen liittyviä kehittämisehdotuksia voit jättää myös tämän sivun kautta.

 

 

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta