facebook twitter

Koulutuspäällikön tervehdys

Katri Henttonen aloitti Vesilaitosyhdistyksen uutena koulutuspäällikkönä 13.8.2018. Katri työskenteli aiemmin kehityspäällikkönä Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymässä (HSY).

Hei vaan kaikille,

olen Katri Henttonen ja VVY:n tuore koulutuspäällikkö. Aloitin elokuun puolivälissä, ja ensimmäiset viikot ovat kuluneet  perehtyessä koulutusten suunnitteluun ja valmisteluun, uusiin järjestelmiin ja VVY:n toimintatapoihin sekä tutustuessa uusiin työkavereihin.  Odotan jo innolla, että syksyn koulutukset käynnistyvät ja pääsen ns. "kentälle" tositoimiin tapaamaan teitä vesihuoltoalan ammattilaisia.

VVY:n koulutustoiminta on monipuolista, ja tarjolla on kattavasti eri kohderyhmille suunnattuja vesihuoltoalan täydennyskoulutuksia. Teen parhaani, että koulutukset ovat jatkossakin ajankohtaisia, laadukkaita ja innostavia sekä tavoittavat entistä laajemmin osallistujia.

Siirryin tehtävääni HSY:lta, jossa toimin kehityspäällikkönä asiakaskokemuksen ja palveluiden kehittämisen parissa.  Taustani kehitystehtävissä tulee varmasti näkymään koulutuspäällikön roolissani ja ajatusmaailmaani kuvailisinkin lainasanoilla "Mieluummin muuttunut kuin juuttunut". Kuulen mielelläni isot ja pienet kehitysideat ja -ajatukset koulutuksiin liittyen. Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos tulee jotakin mieleen.

Tavataan koulutuksissa!

Syysterveisin
Katri Henttonen
Koulutuspäällikkö

 

Kuva: Hannu Bask, Atelier Universal

Avainsanat:

Jaa sivu:

Tulosta