facebook twitter

Joulutarjouksena kaksi vesihuoltoalan perusteosta yhteishintaan 99 €

Osallistu vesihuollon arvokeskusteluun! Vesihuollosta on käyty arvokeskustelua aina eduskuntaa myöten. Koronavuosi on muistuttanut meitä kaikkia korvaamattoman tärkeästä vesihuollosta.

Nyt on oiva tilaisuus hankkia dosentti Tapio S. Katkon kirjoittamat teokset vesihuoltolaitoksen käyttöön ja kuntavaalien 2021 jälkeen uusille johtokuntien jäsenille. Laitokset voivat edistää alan näkyvyyttä hankkimalla kirjat oman paikkakunnan kirjastoon.

Kirjapaketissa mukana:

1) Hanaa! Suomen vesihuolto – kehitys ja yhteiskunnallinen merkitys
Suomenkielinen teos antaa monipuolisen kuvan vesihuoltoalan kehityksestä eri aikakausina. Kirjan normaali hinta on 125 euroa (sis. alv), 501-sivua, julkaisija Vesilaitosyhdistys 2013.

2) Finnish Water Services: Experiences in Global Perspective 
Englanninkielinen teos perustuu Hanaa! –tietokirjaan ja sisältää lisäksi runsaasti kansainvälistä aineistoa. Kirjan normaali hinta on 55 euroa (sis. alv), 288-sivua, julkaisija Vesilaitosyhdistys 2016. Lisätietoja teoksesta:  www.finnishwaterservices.fi

Molemmissa teoksissa on runsaasti valokuvia, taulukoita ja havainnollistavia piirroksia. Tiivistelmät lukujen alussa helpottavat lukemista.

Tarjouspaketin voit tilata sähköpostitse vvy@vvy.fi. Hinta 90 € + alv 9 €. Tarjous on voimassa 20.11.2020 – 7.1.2021. Normaalihinta 125 € + 55 € = 180 €. Toimitukseen lisätään postikulut.

Tarjous ei koske englanninkielisen teoksen e-kirjaa. Sen voit tilata s-postilla vvy@vvy.fi normaalihintaan 55€ + toimitus.

Arvokeskustelu kannattaa aina!

Jaa sivu:

Tulosta