facebook twitter

IWA Nutrient removal and recovery conference 2020

Aalto-yliopiston ja HSY:n järjestämä IWA:n Nutrient removal and recovery –konferenssi kokoaa yhteen ravinteiden poiston ja talteenoton huippututkijat ja innovatiiviset käytännön osaajat Otaniemeen 8 – 12.6.2020. Lähetä oma esitysehdotuksesi syyskuussa!

Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia työpajoissa, oppimaan uutta esitelmistä ja interaktiivisista sessioista sekä inspiroitumaan juhlapuhujista!

Kesäkuun 8.-12.6.2020 on tarjolla neljä mahtavaa konferenssipäivää sekä vierailuja ravinteiden poiston ja talteenoton täyden mittakaavan toteutuksiin Helsingissä ja Porvoossa. Teemat kattavat typen, fosforin ja hiilen poiston ja talteenoton jätevesienkäsittelyssä ja luonnonvesissä, ravinteiden poiston ilmastovaikutukset, ravinteidenkäsittelyprosessien optimoinnin ja mallinnuksen sekä lietteen hallinnan ja kierrätysravinnetuotteiden kehittämisen. Tule siis mukaan inspiroitumaan, keskustelemaan ja oppimaan!

Lue lisää: www.iwa-nrr.org

Kiinnostaako sinua ravinteiden poisto ja talteenotto? Jos vastaus on kyllä, lähetä oma esitysehdotuksesi ja tule mukaan IWA:n Nutrient Recovery & Removal –konferenssiin Aalto yliopistolle 8.-12.6.2020.  Esitysehdotusten deadline on 1.10.2019.

Jaa sivu:

Tulosta